lauantai 6. heinäkuuta 2013

Näyttää lupaavalta

Eilen julkaistiin muokatut alustavat lukkarit Kuntomaailman syksylle :)

Hyvältä näyttää ja näillä näkymin mulle on tulossa tiistaille Bodycombat ja Bodyattack ja sitten sunnuntaille Bodyattack ja puoliksi kiinteytys :) Saattaa tosin tulla jotain muutoksia vielä, mutta lupaavalta vaikuttaa joka tapauksessa :) (toivottavasti vain saisin mun 10 minuutin lepotauon combatin ja attackin väliin tai muuten tulee aika tiukkoja settejä, kun putkeen pitäis vetää, mutta eiköhän siitäkin selviäis :D

Myös heinäkuun ohjelma vaikuttaa ihan lupaavalta, kun listailin kännykkään mun tunnit... 13tuntia, joista 12 on Bodycombateja! :D uuh!

Tiukkaa settiä luvassa. Onneks elokuussa pari ekaa viikkoa onkin vähän rennonpia ja aattelin jopa lomailla ja olla ihan vaikkapa liikkumatta ja vain keskittyä kehonhuoltoon :)

Tämä viikonloppu on mennyt äidin urheilu-koiraharrastusmenoissa. Isäntä ja poika lähtivät häihin ja mä kun olin kerinnyt ottamaan pari tuntia ohjattavaksi, niin en lähtenyt sitten mukaan. Ja kun kerran jään kotiin, niin kalenteri on buukattu heti täyteen pariksi päiväksi :D

Keskiviikkona vedin Bodycombatin kovalla sykkeellä ja nyt siitä alkaa saada jo pikkuhiljaa sen täyden tehon irti eli muuttuu jo pikkuhiljaa raskaammaksi. Muya thai -kappaleesta en oikein saa ohjausmielessä otetta, kun se on ihan vähän blaah, mutta jospa se vielä kuukauden menisi ja sitten voi alkaa mixaamaan. :)Torstaina oli viimeiset vauvauinnit pitkään aikaan, joten joutunemme käymään jossain kylpylässä polskimassa, ettei tule liian pitkää taukoa. Allas meni huoltoon, mistä syystä tämä uintitauko tuli. Mutta elokuussa sitten entistä ehompaan ja puhtaampaan altaaseen taas polskiin. :)

Plus torstaina olikin mun puistotankoilut ja -akrobatiat, joista laittelinkin jo kuvia samantien. :) Treenailtiin nurtsilla vähän siltakaatoja ja päälläseisontaa ja sitten jumpattiin tarzan-telineellä. Pitäisi niin paljon enemmän hyödyntää puistojen liikuntamahdollisuuksia, mutta jostain syystä yksin on noloa mennä tekemään jotain vähän erikoisimpia settejä, mutta ehkä mä tuosta rohkenen, nimittäin Ällällä oli ainakin superhauskaa leikkiä puistossa samalla, kun me aikuisetkin leikittiin :DEilen perjantaina oli fysiikkatreenit + agilitytreenit.

Fysiikkatreenien aiheena oli räjähtävät lähdöt. Lämppien jälkeen treenattiin sellaista, että pillin vihellyksestä nopea kosketus maahan vuorokäsin. Tämän jälkeen sama juttu, mutta mentiin mahdollisimman nopeasti mahalle maahan, ja lopuksi selälle.

Tämän jälkeen tehtiin eri asennoista nopeita lähtöjä pillin vihellyksestä ja lopuksi ajatuksena, että jos kaatuisi, niin mahalta ja selältä nopeat nousut ja nopeat spurtit. Tosi kiva treeni ja vähän erilainen. :)

Ja kun oli kunnolla lämmin, niin hölkkäiltiin läheiselle kentälle ja tehtiin 3 x n. 200 metrin spurttia kevyesti köpötellen ja palautellen välissä. Tää otti mulla ihan törkeesti takareisiin ja mulla on sellainen kutina, että mulla on aika paha epätasapaino etu- ja takareisissä, joten nyt sit jatkossa treeniä myös takaosallekin!
Hallilla vielä vatsalihakset. n. 3 minuutin hoover, n. 1minuutin kylkipidot, 2 perusnostoa ja loppuun n. 30 vartalonkiertoa ja vastakkaista jalkaa suoraksi lähelle maata. Ja tietenkin ihan loppuun venyttelyt. :)

Agitreeneissä sain vähän osumaa putkesta ja koirasta, kun juostiin melkein yhteen ja hyppäsin sen yli kaatuen kämmen tietenkin edellä. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin.. ei kyllä ollut mun treenit ne :D

Iltapalaksi ihan vähän pitsaa :'D


Tänään oli mun tehopäivä! Aamusta tanssiopistolle vetään Bodycombat. (Tanssiopistolla on Vivianin tunnit karussa vielä kuukauden ajan, kunnes saadaan entistäkin ehommat salit Torikeskukselle.)
Jestas, mitä tehoeläkeläisiä oli asiakkaina! Todellakin haluan olla tuon ikäisenä tuossa kunnossa, kun ne naiset oli! Vau! Respect :)

Parin tunnin odottelun aikana söin vähän ruokaa ja shoppailin uuden topin Prismasta. :) Ja tietenkin surffailin netissä. Ihanaa kun ei ollut minnekään kiire! Rennon tauon jälkeen vetämään Ahjokeskuksen päähän Bodyattack-näytetuntiperiaatteella. Iiiiihan mahtavaa! Sain houkuteltua Bodypumppiin tulleet asiakkaat Attackiin ja moni vielä ihan tyytyväisenä lähti poiskin!! Aivan mahtava tunti ja oli tekemisen meininkiä! :)

Otin nyt kesäksi kokeiluun Fastin urheilujuomajauheen ja ainakin ekat kokemukset oli ihan positiiviset. Raikas maku ja energia tuntui riittävän, vaikka hiki valui noroina käsiä ja selkää pitkin. :)

Ihan positiivinen kokemus ja juomaa pitäisi tulla 10litraa, joten hyvältä vaikuttaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti