torstai 13. syyskuuta 2012

Seitä lounaaksi!!

Minä tein sen! Minä tein sen! Hymyilin lähes voitonriemuisasti paikallisessa pikkukahvilassa, joka tarjoaa aivan supermahtavia keittolounaita. Olin syönyt seitä, kyllä SEITÄ!!

Pikku-Ällällä (L:llä) oli 3-kuukautisneuvola ja koska olin jo valmiiksi liikenteessä lounasaikaan, niin päätin mennä syömään keittolounaan ennestään tuttuun kahvilaan. Astuin sisään ja luin seinältä, että keittolounaana olisi tällä kertaa seikeittoa, mikä sai minut saman tien epäröimään paikkavalintaani. Noh, päätin että nyt on vihdoin aika ottaa itseä niskasta kiinni ja aikuistua syömällä muutakin kalaa kuin lohta :D Ajattelin kauhoessani keittoa kuppiin, että pistetään nyt sitten kerralla ranttaliksi ja mätin kupillisen täyteen kyseistä keittoa. Jälkiruuaksi oli ihan superhyvä mustikkamuffinssi, eli melkein kuin superfoodia, joten senkin voimalla söin ruokani loppuun asti :D

Seikeittoa

Kaiken kukkuraksi huomasin, ettei se ollutkaan niin pahaa, vaan itse asiassa ihan syötävää!! :O Tästä se ehkä lähtee :)

Nyt on siis pojalla neljännesvuosi takana ja on ihana seurata, miten pojan taidot kehittyy huimaa vauhtia! Eilen poika löysi kielen, ja tietenkin sitä piti näyttää kaikille ja koko ajan :)

Poika sai ensimmäiset rokotteet piikin muodossa ja olihan se vähän inhottavaa, mutta siitä selvittiin hyvin urheasti :) Kävin ostamassa jo varmuuden vuoksi Burana 20mg, jos rokotteet sattuu nostamaan kuumeen. Ja ihan hyvä, että kävin, sillä jo parin tunnin päästä poika oli itkuinen ja lämpöinen, joten annoin annoksen kipulääkettä. Voi pientä raukkaa!


Kolmen kuukauden rajapyykin kunniaksi poika sai muutakin kuin vain rokotteet, eli otettiin käyttöön pari uutta lelua, jotka olivat tarkoitettu yli kolme kuukautisille ja rapiseva kirja :) Tämän lisäksi päätin, että käydään kokeilemassa vauvajoogaa, jota järjestetään Pranayogan tiloissa yli 3kk vauvoille ja heidän äideille. Vauvajoogan pitää Mari Depner. Tässä lisää kyseisestä joogasta: KLIK. Mari pitää muutenkin ihan mielenkiintoista blogia "Äitiys liikuttaa".

Mielenkiinnolla odotan tätä tuntia! :) Kertoilen sitten maanantaina mahdollisesti lisää tunnista, jos pääsemme sitä testaamaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti