maanantai 24. syyskuuta 2012

Olipa hieno lauantai!

Lauantaina tosiaan oli Kuntomaailman Les Mills -tuntien lanseerauspäivä.

Bodycombatilla startattu päivä oli onnistunut ja jokainen tunti oli tupaten täynnä! Mahtava meininki oli BC-tunnilla!! Kiitos vain kaikille mukana olleille!

Taisteluhenkeä löytyi tuntilaisilta ja itsekin intouduin vetään kovempaan kuin kunto ois kestänyt ja kyllä hapotti ja sykkeet hakkasi!! Huuh!

Tuo ohjelma on niin hämäävä, kun kakkosbiisissä on vähän meiningillä "hohhoijaa" ja kolmosessa on sykkeet jo katossa ja sen jälkeen laskee kunnolla vasta lihaskunnossa tai venyttelyssä (jos vetää lihaskunnotkin suorin jaloin, mikä ei itseltä onnistu).

Kuvat ottanut Marianne U. Kuvissa kolleegaystäväiseni Mari ja Karo <3Päivän treenivaatetus: Shortsit Samurai Pro Series, kengät Nike, paita Nike, hanskat Venum, huivi David Sunnuntaina sitten ihka oma ohjaus täysin kokonaan!! Huijui!

Itsellä oli vielä illan päätteeksi hieronta. Kaverini kävi hieromassa paaaaahasti jumissa olevia p-akaroita. Selästä tuli vähän mainintaa, että oli vähän turhan paljon maitohapoilla... Nooh, päivän treenillä ei varmaan ollut vaikutusta köhköh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti