perjantai 7. syyskuuta 2012

Lidl, selvää säästöä

Lidl, Liideri, Liri, (ja se yksi jota en halua edes lausua ääneen, mutta tiedätte, mitä tarkoitan!) rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Olen jo pitkään ostanut Lidlistä ketjun urheiluvaatteita. Mielestäni erityisesti juoksu- ja pyöräilyvaatteet on olleet erinomaisia tällaisessa harrastuskäytössä! Harmi vain, että jos jotain tiettyä vaatetta haluaa, niin saa varautua nousemaan yhdeksäksi kauppaan, sillä mummut ja papat on jo jonottamassa liikkeen ovilla klo 8.45!! Olen siis todistanut tämän kerran viedessäni miehen töihin ja mentyäni tämän jälkeen kauppaan..

Eilen oli jälleen Lidlssä juoksu- ja pyöräilyvaatteita ja meidän ollessa paikalla 9.45 oli jo yksi takkimalli loppunut kokonaan, eli kyllä ihmiset näitä hamstraavat!

Itse ostin kahdet urheiluhousut, urheiluliivit, vaellussukat ja juoksupaidan.. Jos ei kaipaa merkkivaatteita, nämä Lidln urheiluvaatteet menee ihan mukavasti omiin treeneihin! :)

Nämä urheiluhousut soveltuvat esim. agilitykilpailuihin

Juoksuhousut

Juoksupaita
Urheiluliivit
Vaellussukat
Lidl-reissun jälkeen kävimme vielä shoppailemassa Budget Sportissa, mistä löytää aina ihan mahtavia löytöjä!!

Northbrook-merkkiset urheiluliivit

Nike-merkkinen urheilutoppi

Ja takaa
 Minun on jo pitkään pitänyt aloittaa uiminen ja kun uimahalli olisi vielä 1,5 km päässä!! Nyt en voi olla käymättä, kun ostin uuden uimapuvun!
Etirel-merkkinen uimapuku
Ja takaa
Ostin vielä uusiin pyöräilykenkiini uudet klossit, ja nyt olisi himo käydä pyöräilemässä ja testaamassa keväällä ostamiani kenkiä! :)

Shimano-merkkiset klossit




3 kommenttia:

  1. Oi oi, mäkin niiiiiin tarviin uusia urheilukuteita! Oon kans joskus miettiny, että pitäis testata noita Lidlin kamoja. :)

    PS. Mulla on mun blogissa sulle hömppätunnustus.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita kannattaa koittaa, mutta pienille ihmisille saattaa olla jotkut turhan isoa mitoitusta. Sinänsä harmi, ettei pysty sovittamaan, vaan joutuu ostamaan sokkona. Laadussa ei ole ollut vielä kertaakaan mitään vikaa. :)

      Poista
  2. mäkin ostin saman paidan, sit ne trikoot ja ne sporttiliivit, plus semmosen toisen paidan ja sit semmosen violettisen takin.. kyllä nyt on varustus kunnossa :D ja oltiin paikalla puol kymmenen ;D

    VastaaPoista