torstai 6. syyskuuta 2012

Kalasta hyviä rasvahappoja päivään

Eilen oli syksyinen, mutta kaunis ilma ulkona. Lämpöä oli maksimissaan vähän päälle 15-astetta! Vietimme aamupäivän vauvatreffeillä kaverillani. Kaverien tapaaminen näin mammalomalla on aikamoinen henkireikä, sillä voi jakaa sellaisia asioita, jotka saattavat painaa mieltä, vaikkei olisikaan suuria asioita. Pienen henkisen puolen psyykkauksen jälkeen oli hyvä lähteä kotiin tekemään pikkuisen puutarhatöitä takapihalla, sillä syksy se vaan tulee! :(

Treenailin pojan ollessa sitterissä Bodycombat 49-ohjelman.. tai no, jätin vatsat ja venyttelyt väliin tilanteen niin vaatiessa :) Tosin tänään katsoessani peiliin totesin, että ehkä ne vatsalihakset olisi sittenkin voinut tehdä, sillä en ole hirveän tyytyväinen tämänhetkiseen kroppaani! What would SuperMarjo do?? Nojoo, 12 viikkoa synnytyksestä, että eiköhän tässä vielä kerkiä, vaikka SuperMarjo olisikin ollut jo 10 viikkoa sitten kunnossa :D

Kyseinen 49-ohjelma on siitä ihana, että ohjelma sisältää n. 800 potkua!! :O Eli alavartalo sai kyytiä ja huomaan näin seuraavana päivänä, että myös jostain syystä kyljissä tuntuu potkut tai sitten alakoukut, who knows...

Ohjelmassa on pari ihan superhyvää biisiä. Toinen on vähän - ei niin tyypillinen -biisi: Bullet for my Valentine - The Last Fight ja sitten mulle perinteisempi Candee Jayn "If I Were You".

Tässä biisit olkaa hyvä:



Candee Jayn biisi on ollut jo useita vuosia sitten ohjelman 22 lämmittelybiisinä ja tykästyin jo tuolloin kyseiseen biisiin! :)

Testauksessa uudet hanskat

Kuva otettu screniltä
Combatin jälkeen oli ihanaa istua hetkeksi pöytään ja nauttia lohesta uusien perunoiden kera. Nam!! :) Tämä on minulle jotenkin uutta, sillä vielä kaksi vuotta sitten en syönyt ollenkaan kalaa. En ollut syönyt varmaan n. 10 vuoteen kalaa ja jos söin, tuli minulle paha olo.

Pari vuotta sitten aloitin jonkinlaisen terveysdieetin ja tuolloin päätin, että opettelen vaikka väkisin syömään kalaa ja tuottihan se muutaman kuukauden jälkeen tulosta. Kalasta saa kuitenkin niin paljon hyviä rasvahappoja ja d-vitamiinia, että senkin takia sen syöminen kannattaa! :) En edelleenkään osaa syödä muita kaloja kuin lohta, mutta alku sekin oli.

En ole ainakaan vielä huolissani kalan haittapuolista eli vaarallisista aineista, kuten elohopeasta, sillä syömme sen verran harvoin jo sen hinnankin takia, etten usko vielä tuolla määrällä saavani hirveän suurta kertymää noita haitallisia aineita.

Nyt olen viime aikoina päättänyt, että jo pojankin takia, aion opetella syömään muitakin kaloja kuin lohta, niin saadaan monipuolistettua ravintoamme :) Ja ehkä jonakin päivänä voidaan syödä pojan itse kalastamaa haukea esimerkiksi! :)

Opin syömään lohta piilottamalla sen Creme Bonjourin Cuisine -tuotteiden alle. Näillä saa hyvin piilotettua kalan "pahimman" maun :) Muita hyviä kokkaustapoja on laittaa lohen sekaan esim maustettuja ruokakermoja, kuten Valion Aura sinihomejuusto -ruokakermaa tai ripottelemalla kalan päälle suoraan aurajuustoa :)

Nykyään kuitenkin kala maistuu ihan jo pelkiltäänkin pelkästään suolattuna ja tillillä maustettuna! :)

Tadaa!!




Suhteet ruokalautasella saisi olla paremmat, mutta alan kiinnittää siihen huomiota vasta muutaman kuukauden päästä, nyt keskitytään pojan ravintoon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti