perjantai 14. syyskuuta 2012

Laiskalinna kotiin, tuotetestauksessa Nomad Beanie -säkkituoli

Elokuun lopussa oli Citydealin kautta saatavilla NoMad-yrityksestä 350 litran säkkituoli n. 70 prosentin alennuksella hintaan 59e.

Tilasin säkkituolin 28.elokuuta ja toimitusajaksi luvattiin 3-4 viikkoa (vai olikohan jopa 5 viikkoa...) Noh, mutta tänäaamuna joka tapauksessa ovikello soi klo 9 aamulla ja hätääntyneenä juuri sängystä nousseena menin avaamaan kuljetusyrityksen kuriirille oven.. Olin ihan pihalla ottaessani vastaan pakettia, kun en osannut odottaa mitään! Avasin pakettia kuin joululahjaa! :) Positiivinen asia oli siis nopea toimitusaika, vain 2,5 viikkoa.

Säkkituolissa huonona puolena on se, ettei pienille styroksipalleroille ole sisällä mitään erillistä pussia, joten en tiedä, miten säkkituolin pystyy paremmin putsaamaan kuin pyyhkimällä... Sinänsä kangas tuntuu olevan materiaaliltaan sellaista, että se on helppoa pyyhkiä. Säkkituolin pitäisi olla 350 litraa, mutta mielestäni tämä ei ole niin täynnä kuin kotisivujen kuvassa. Kooltaan se on kuitenkin ihan riittävän suuri. Ja ideana olikin, että poika saa tästä löhöily- ja touhuiluistuimen itselleen ja siihen tämä on ihan sopiva.


Säkkituoli tuntui äkkisältään mukavalle ja tarpeeksi isolle, jotta onnistuisi esim löhöten elokuvan katselu. Ehkä joinain pimeinä syysiltoina tulen käpertymään uuteen laiskanlinnaani haaveillen kesästä :) Kotisivujen mukaan tätä säkkituolia pystyisi pitämään myös ulkona, joten ehkä ensi kesänä pojun kanssa siirretään säkkituoli  terassille ja nautitaan auringosta! :)

Tässä yrityksen sivuilla sama tuote: KLIK

Tuolla hinnalla ihan riittävän hyvä tuote :)
Kukin löhöilkööt, miten parhaaksi näkee! :D
Ehkä meidän hienostofifitkin innostuisi nukkumaan sillä!
Kunnon laiskanlinnapäivän kunniaksi leivoin vielä ns. omenahyvää. Kiitos vain yhdelle naapurille omenista ja toiselle naapurille kahvitteluhetkestä :) Tämän oli pakko olla terveysruokaa, kun siinä oli omenia ja kaurahiutaleita, eikö vain?? :D

Ennen uuniin menoa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti