torstai 20. syyskuuta 2012

Les Millsin uudet ohjelmat lanseerauspäivillä

Lauantaina 22.9. on Kuntomaailmassa uusien Les Mills -ohjelmien lanseerauspäivä. Samana päivänä lanseerataan Bodycombat 53, Bodypump 83 ja Bodybalance 58.

Meinasi tulla kiire jo ohjelman treenauksen kanssa, kun sain uuden BC-ohjelman käsiini keskiviikkoiltana klo 21 ja tarkoitus olisi mennä varjoksi BC-tunnille, koska viimeisestä ohjauksesta on sen verran aikaa, niin saa vähän meiningistä taas kiinni :)

Noh, tänään on levy pyörinyt uudestaan ja uudestaan... Vielä kerran illalla tein ihan kunnon treeninä ja täytyy sanoa, että AIJAI!!

Täältä voi tarkistaa biisit: KLIK

Erityisesti 6-biisi saa kyllä reidet ja pakarat hapoille, jos tekee ihan kunnolla. Biisissä tehdään touch downia aikas paljon! Muutenkin aloin tykkäämään itse biisistä liikkeiden tultua mukaan :) Myös lihaskuntobiisissä tykkään liikesarjasta, jossa yhdistetään sivupotku ja punnerrus!

Erityisen kivoja biisejä ovat 4, 5, 6, 8 ja lihaskuntobiisi 9!

Lauantaina pistetään naisten kanssa nupit kaakkoon ja tykitetään kovaa! Takaan, että hiki lentää ja lihakset saa kyytiä! :) Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille, tervetuloa!!! Bodycombat-tunnilla nähdään!! :)

klo 10.30 BC nro 53
klo 11.30 BP nro 83
klo 12.30 BB nro 58
Kuva lainattu Kuntomaailman Facebook-profiilista

Tässä se on <3


Lähde: https://www.facebook.com/Kuntomaailma

2 kommenttia:

 1. Saanko kysyä, että millasia hanskoja käytät combatissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tekstissä on pari esimerkkiä: http://jennyntreenit.blogspot.fi/2012/08/back-in-business.html?m=0
   Mutta näiden lisäksi mulla on parit nyrkkeilyliinat :)

   Poista