keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Intervalli-treenillä päivä käyntiin

Huhhuh! Hullu, mikä hullu (tai siis urheiluhullu ;) )

L on alkanut säännöllisesti nukkumaan päikkärit siinä klo 11-12 maissa, joten uskaltaa jo hyvin lähteä tekemään erilaisia treenipätkiä, kun poju nukkuu rattaissa.. :)

Viime yönä sain useita mahtavia ideoita (osa ei niin mahtavia :D) ja yksi näistä oli, että käyn tekemässä läheisellä hiekkakentällä intervallitreenin ja tämähän oli tietenkin sitten toteutettava!

Hölkkäilin koirien ja rattaiden kanssa n. 1,5 km päässä olevalle kentälle rauhallisella hölkällä. Kentällä tein vielä pari kierrosta koko kentän mitalta lämmittelyä hölkällä, kanta pakaraan -juoksulla, polvennostojuoksulla, sivulaukoilla ja askelkyykyillä.. Vähän on tuo kroppa vielä huonossa hapessa, kun jo lämmittely nosti hyvin sykettä!

Ei muuta kun lunta tupaan ja menoksi!

Kentän leveys oli n. 50m ja jankkailin sitä edestakaisin. Eli tein jonkun suorituksen kentän toiseen laitaan ja hölkkäilin kevyesti takaisin. Tämä harjoitus on tooodella kevyesti vedetty, sillä siitä on varmaan pari vuotta aikaa, kun oon tehnyt tällaista suoritusta.

Eka veto "iloinen poika -hyppelyllä" ilman väliaskelia
2 vetoa loikalla
1 veto iloinen poika -hyppelyllä väliaskelilla
1 veto vasemmalla jalalla kinkaten
1 veto oikealla jalalla

Välillä tein kevyen hölkkäilyn kentän ympäri ja lopuksi:

3 vetoa täysiä spurteilla

Jäähdyttelynä kevyesti hölkäten n. 1km kotiinpäin ja loput puoli kilsaa kävelin reippaasti, jotta koirat ja itse saan varmasti palauduttua, kun loppupätkä on jyrkkää ylämäkeä.

Kotona nopeasti suihkuun ja koirien hierontaa ja palautusjuomaa.

En hirveästi harrasta palkkareita, mutta nyt oli pakko pitkästä aikaa... Oli sen sortin ihana rääkkitreeni, vaikka yksikseni sitä hinkkasinkin ja kevyesti aloitin, mutta tästä huolimatta reidet oli ihan hapoilla jo yhden jalan hyppyjen kohdalla.Ihanata tuollainen rääkki!! <3 ps. Päiväpainopunnituksessa alle 3 kiloa päämäärään!! <3 :)

Päivän juoksuasustus: Juoksuhousut Crivit, paita Crivit, juoksutakki Pro Touch, huivi Buff ja lenkkarit AsicsEi kommentteja:

Lähetä kommentti