lauantai 19. huhtikuuta 2014

Munaton pääsiäinen

Ihan nolottaa tämä blogitekstien harveneminen.. Tuntuu vaan, ettei aika riitä yksinkertaisesti... Anteeksi. :(

10 viikon haaste on lähes loppusuoralla, nimittäin lihaskuntoja ja karkkilakkoa on takana 8,5 viikkoa. Karkkilakko ei ole kyllä vähentänyt hirveästi mun sokerinkäyttöä, mutta jos jotain positiivista, niin karkkiriippuvuudesta on selvitty ja ajattelin jopa jatkaa tällä karkittomalla elämäntavalla tämän 10 viikon jälkeenkin.

Lihaskuntohaasteessakin olen pysynyt hyvin mukana, mitä nyt pääsiäisen vähän lepäilen ja teen sitten sunnuntaina rästejä... Punnerrukset ja selkälihakset on erityisesti kehittynyt haasteen aikana ja alan näkemään jopa viitteitä vatsalihaksista vatsassani! :) Lihaskuntoliikkeitäkin tekisi ihan hirveästi mieli jatkaa haasteen jälkeenkin. On nimittäin ollut niin paljon hyötyä mulle tuosta haasteesta. Aivan eri meiningeillä jaksaa omilla tunneillaankin vetää, kun pohjat on kunnossa! :) Suosittelen kaikille ohjaajille erityisesti!

Tiistainakin vielä Bodycombatin jälkeisessä Bodyattackissa jaksoi punnerrella päkijöiltä peruspunnerruksia ja kaiken lisäksi niitä ojentajapunnerruksia, joihin minulla on todellinen viha-rakkaus -suhde.

Punnerruksia päkijöiltä on mennyt nyt viime aikoina 20 x seteissä yhteensä 100, ja ojentajapunnerruksiakin jaksoi parisen kymmentä ihan lyhkäisten taukojen kanssa. Hyvät on vibat siis tämän osalta.

Salitreenit, juoksu ja ryhmäliikuntatunnit ovat kaikki maittaneet todella kivasti ja toivottavasti saan pidettyä tämän innon jatkossakin!

Astman osaltakin ollaan menty kovasti eteenpäin. Lääkitys alkaa selkeesti oleen kohdillaan ja jaksaa ihan eri tavalla kuin puoli vuotta sitten. Toki tulee päiviä, kun ei osaa lääkitä itseään ja sitten vähän ahdistaa, erityisesti näin katupölyaikaan. Vielä kuukausi sitten olin aika vihainen ja surullinen astmasta, mutta nyt kun on selkeästi alkanut helpottaa, niin tunteet ovat muuttuneet ristiriitaisiksi. Toki toivoisin, ettei mun olisi koskaan tarvinnut sairastua, mutta toisaalta, olen iloinen, että syy löytyi ja sain lääkityksen.

Elämä kun vaan on.

Ja jottei elämä olisi helppoa, niin pari viikkoa sitten mahataudista selvinneenä nyrjäytin torstain Bodycombat-tunnilla nilkan. Lattia oli tahmeampi kuin mitä olin tottunut ja jollain ihmeen tavalla askelsin niin, että nilkka meni 90-asteen kulmaan. Ei muuta kun sisulla tunti loppuun asti ja kotona vähän painesidettä ja nyt sitten lepäillään, toivottavasti ei kuitenkaan kovin kauaa.. Tästäkin syystä mun lihaskunnot ovat olleet pari päivää tauolla, vaikkei nyt vatsalihasten teko tuntuisikaan missään nilkassa, mutta sainpahan tekosyyn pitää lepoa ;)

Onni onnettomuudessa - pienillä vaurioilla taidettiin selvitä - onneksi! :)

Sitten kuviin, jotka kertoo enemmän kuin 1000 sanaa...


Meidän pääsiäinen 2014, tämän pääsiäismäisempää ei varmasti meillä ole ennen ollutkaan :D


Ainut kurja puoli tässä karkkilakossa on, että suklaamunatkin on samalla pannassa... :(
Kiersin sääntöjä ja kävin ostamassa Punnitse ja Säästä -liikkeesti jogurttipäällysteisiä hedelmiä :P
Mä en suostu uskomaan, että ne on karkkeja, en ainakaan näin pääsiäisenä, kun muut vetelee suklaata ;)
Eli niin kuin otsikossa sanottiinkin, ei tässä pääsiäisessä juhlita munia syömällä, vaan vietetään munatonta pääsiäistä. Teille muille toivotamme munarikasta sellaista! :)


Vinkeeltä oli tupsahtanut aivan superihanat kesäpipot mulle ja Ällälle! Kiitos Vinkee! :)
 Pääsiäiseen lapsuudessani kuului vuosittain aika Pohojammaalla, 
ja mitä ihanuuksia täältä pienelle miehelle löytyikään?! :)Samispipot <3
Jyväskyläläiset huomio! Lasten Peuhula on jälleen ensi sunnuntaina! Itseä harmittaa, että itsellä on työviikonloppu, eikä päästä, mutta menkää ihmeessä! :)

Kuva täältä2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat pipot!!!! Ja ihania kuvia Ällästä! Meilläkin jää Peuhula varmaan väliin :(

    VastaaPoista