lauantai 26. huhtikuuta 2014

Salilla ja töissä, hyvä tapa viettää upeaa kevätpäivää

Näin kevätpäivinä on sääli olla 10h työpäiviä töissä ja kurkkia vain ikkunasta, miten kaunis ilma ulkona onkaan... Työpäivän päätteeksi päätin vielä jäädä tekemään salitreenit, vaikka ehkä hölkkälenkki olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta halusin pumpata salilla mun ehdottomasti säälittävintä osaa, eli ylävartaloa. 

No, pitkän työpäivän alkuun oli vedettävä tietenkin kunnon aamupala. Lidlistä löytyi torstaikauppareissulla uutta riisivehnämuroa, jossa oli melko vähän sokeria muroiksi. Ne yhdistettynä maustamattomaan jogurttiin, avokadoon ja tuoreeseen mangoon, niin ai että! Siinä vasta kunnon aamupala! :)

kaikki tämän lautasen sisällöistä ostettu lidlistä


Lämppänä kepin pyörittelyä ja kiertoja.

Ja sitten penkkipunnerruksen pariin ahertamaan. 
1 x 15 x 20kg
1 x 6 x 40kg
2 x 6 x 42,5kg
2 x 6 x 45kg

Oon varma, että mun lihaskuntohaaste on auttanut tuohon penkkikuntoon aika huimastikin. Tuntui itseasiassa yllättävän kevyeltä, vaikken oo oikeastaan koskaan uskaltanut noin kertaheitolla heittää 10kg kiekkoja päihin... Nyt vois alkaa tässäkin haikaileen 5 -alkavia lukuja! :)

Hauiskäännöt scott-tangolla.
1 x 10 x tanko
2 x 10 x tanko+7,5kg
1 x 10 x tanko+10kg

Ojentajat kickback-liikkeellä käsipainolla.
1 x 10 x 8kg / puoli
3 x 10 x 9kg / puoli

Lisäksi vähän vatsalihaksia ja selkälihaksia.. Ja loppuun vedin lihaskuntoliikkeet haasteesta. Erityisesti ojentajapunnerrukset TUNTUI! Selkälihaksissa tuntui vielä eilinen pakaratreeni niin pahasti, että tunsin tekeväni jälleen pakaralihaksia.. 

Treenin jälkeen oli havaittavissa, että mulla saattaa olla käsissä jotain lihaksia... Ehkä vain kuvittelen??


Paljon on vielä töitä, jos haluan nuo säälittävät spagetit näyttämään joltain :D Hartiassa alkaa olemaan jo lihasta, kiitos combatin ;)

Tehtiin iltalenkki koirien ja taaperon kanssa. Käytiin katsomassa läheisen tehdasalueen koneita (kaivureita, tiejyrää ym) Lenkin jälkeen oli ihana nautiskella kunnon iltapala. :) Vaikka aurinkoinen päivä menikin huti, niin olen oikeastaan ihan onnellinen tästä päivästä: hyvää ruokaa, hyvät treenit ja ihana ilta oman poikani kanssa :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti