tiistai 22. huhtikuuta 2014

Fysiikkatreenejä, jumppaa ja loput pääsiäiskuvat

Pääsiäinen oli aivan mahtava. Energiaa on aivan hirveästi ja tuntuu, että aurinko on oikein pureutunut minuun, kun elämä tuntuu niin vaivattomalta ja aurinkoiselta.

10. viikko on menossa mun liike- ja karkkilakkohaastetta ja tuntuu kyllä hyvältä sen suhteen. Karkitta olen selvinnyt, vaikka vähän sellaisella harmaalla alueella olenkin haasteen kanssa liikuskellut, mutta karkkihyllyn tuotteet ovat kaikki jääneet sinne omille paikoilleen. :) Lihaskuntohaaste on mennyt tosi kivasti, kun päätin jo alussa, että siirryn advanced-tasolle, kun siltä tuntuu. Lisäksi annoin itselleni armonaikaa, että suoritan vielä ensi viikolla vielä rästejä, eli ei tällä viikolla tarvitse vetää överiksi :)

Eilen kävin vetämässä seurakavereille fysiikkatreenit, missä alkulämpän jälkeen treenaitiin ketteryystikkailla koordinaatioo ja ketteryyttä. Ai, että miten ihanaa oli viedä tikkaat omaan elementtiinsä, eli ulos <3

Tämän lisäksi tehtiin pysähtymistekniikkaa, kiihdyttämistekniikkaa ja ihan kunnon vanhaa viivajuoksua. Huhheijakkaa, kun taas tuntui erilainen kuormitus etureisissä! :)

Pysähtymistekniikassa huomioitiin jalkojen asento, tasapaino, painopiste ja kiihdytystekniikkaharjoituksissa harjoiteltiin nousemaan mahdollisimman nopeasti ylös maasta ja siitä nopeaan kiihdytykseen.

Fysiikkatreenit koostui More Mile -maastolenkkareista, ketteryystikkaista,
merkeistä, avaavasta ja puhtaasta vedestä! :)

Tämän päivän Bodycombat tuntui hyvältä pääsääntöisesti, paitti alakoukuissa ja joissain paikallaan odottamis -liikkeissä huomasin pientä vihlontaa viime viikolla nyrjähtäneessä nilkassa, mutta suht pienillä tuntemuksilla selvittiin, hurraa!! :) Attackissa ei tuntunut mitään. Olen aivan yllättynyt, miten helpolla pääsin :)

Ihanaa, kun kerrankin on terveyden kanssa hyvää tuuria! :)

Ja loppuun vielä pääsiäiskuvia! <3 Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Saippuakuplat vaan kuuluuu kevääseen - ja kesään! 


Pikkupalomiehet töissään


Äitiinsä tullut: "ruokaa, ruokaa!"

Välillä jotain terveellistäkin grilliin, eikä vaan pelkästään sitä makkaraa :D

Meidän välipala pääsiäismaantaina: mustikkaa, mansikkaa,  1 banaani, 1 purkki rahkaa ja maitoa. Nam! :)Pikkumiehellekin kelpasi. :)

Ulkoilu ja leikki on niiden työEi kommentteja:

Lähetä kommentti