lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vielä on lomaa jäljellä!!

Nojoooh, ei ole todellisuudessa kuin yksi lomapäivä ja yksi vapaapäivä jäljellä, mutta ihana loma on ollut ja vielä aion nauttia näistä kahdesta kotipäivästä ihan täysin rinnoin!! :)

Tänään kuitenniin päättyi superkiva arvonta ja arvonnan vei random-koneella arvottuna kommentin nro1 antanut  Marjatta M, onneksi olokooon! :) Otellaan yhteyttä, että saadaan liivi uuteen kotiin! :)Ällän aamuaskareiden jälkeen lähdin paikalliseen liikuntakeskus Pinkkiin treenaileen. Pinkki tarjosi ilmaisen Grit-tunnin, joten olihan sinne mentävä! :) Mä oon ennenkin valitellut noista aamutunneista, ettei ne oo mun parastreeniajankohta, ja huomasihan sen taaskin! Grit Strenght on vielä fyysisesti ihan JÄÄTÄVÄN raskas puolituntinen!
Lyhkäisen alkulämmittelyn jälkeen oli 2. kappaleena burbee-challenge vol1 (2,5min) ja vielä hypyllä steplaudalle. Pienoinen shokki!
3.kappale sitten 2 kierrosta minuutin seteissä 30s tauoilla: 1min rinnalleveto+pystypunnerrus, 1min kyykky, 1min kulmasoutu, 1min askelkyykkyjännehyppy. Ekan kierroksen vielä selvisin sillä suositetulla 30% painolla, mutta toisella kierroksella oli pakko heittää toiset 5kg:n painot pois, kun alkoi rinnallevedon tekniikka kärsiä aivan hirveästi, kun ei vaan jaksanut!! :/
4.kappaleessa 3 kierrosta 20s kyykky+pystypunnerrus levypainolla ja 20s sumohyppysteplaudalle (jalat laudan sivuilla, ponnistus laudalle, ponnistus niin korkealle kuin pääsee ja laskeutuminen joustoon)
5.kappaleessa burbee-challenge vol2 (2min)
6. kappale 2,5 min hooveri haarahypyillä, askelluksilla.

Monessa kohtaa tuli kyllä luovuttamisolo, mutta loppuun asti selvittiin, ainakin jollain tapaa.. Pitäisi saada omaan treeniohjelmaan ehdottomasti tuollainen treeni, jossa se henkinen puoli olisi kovempi.. Oon varma, että jos henkinen puoli olisi ollut sisukkaampi, olisi vielä pari toistoa saanut tehtyä enempi!

Mutta ehkä se tämän päivän Gritille riitti, että veri maistui suussa ja aamupalat meinas nousta useampaan otteeseen ylöspäin... Kaikesta huolimatta pakko todeta, että kyllä se on vaan hieno tunti! Huhheijakkaa!

Ei ollut Nike-varustuksestakaan apua, kun ei vaan tanko enää noussut ylös!

Ajeltiin Ällän kanssa takaisin Jyväskylään. Ihana oli palata kotiinkin, vaikka ihana oli vierailla porukoillakin! :)

Kotoa löysin ihanan yllätyksen, nimittäin mun Start Fitness -tilauksen!!! Pikkumies jäi miehelle hoitoon ja minä kurvasin postiin! Siellä ne ihanuudet odotti! <3 :)

Aurinko vielä vähän pilkotti, joten pakkohan se oli päästävä testaan tämän kesän lenkkikavereitani uusia Asicsia!!

 Iltalenkki koostui 4km hölkästä ja sitten kotona päivän lihaskuntoliikkeistä. Hirveän kivantuntuiset lenkkarit juoksuun, että eiköhän meistä tule hyvät kaverit kevään aikana!! ;)

Iltapalaksi vetelin vihersmoothieta, joka koostui alla olevista tuotteista.. Lähti muuten makeanhimo, vaikkei makeaa ollutkaan :)
Vihersmoothie

1 avokado
2 kiiwiä
2-3 lehteä jäävuorisalaattia
Raparperijogurtti
Loraus maitoa
Huomenna laskiaissunnuntai! Mites aiotte viettää lumettoman laskiaissunnuntain?? Onko jossain vielä pulkkamäkiä? Mä niin haluisin viedä meidän pojun mäkeen, jos sellainen jostain löytyisi, mutta jospa tyydytään aikuinen-lapsi-jumppaan, laskiaispulliin (jos löytyy pullia jostain :D) ja hernekeittoon! :)
Ja jos ei oo ohjelmaa illalla, niin tulkaa illalla Ahjoon Combatiin! ;) Hyvää laskiaista! :)

4 kommenttia:

 1. Minä meinasin leipoa itse laskiaispullat. :) Saa tulla kahvittelemaan!
  tekla

  VastaaPoista
 2. Olisiko Laajavuoressa vielä pulkkamäki? Me oltiin viime sunnuntaina jumpalla, mutta nyt jätetään väliin kun mulla on niin hirveä nuha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) pitää ehkä pitää laskiaismaanantai, ja mennään etsimään Laajavuoresta huomenna lunta :)

   Poista