torstai 13. maaliskuuta 2014

Whatsap?

Nettipimento päättyi, kun sain marssittua Giganttiin, valitsin 5 minuutissa uuden koneen itselle, maksoin ja poistuin liikkeestä. Nyt on sitten ihmetelty Windows 8 -käyttöjärjestelmää ihan urakalla.

Noh, eipä tällä viikolla olisi kerinnyt koneella kökkimäänkään, eikä tänäänkään pitänyt, mutta tuli yllättävä ohjelmanmuutos. Nyt kerkiää hoitamaan blogikuulumisiakin joskus. :)


Viime torstaina kävin tekemässä ihan törkeen hyvän ja tehokkaan pikatreenin specially pepulla ja takareisille. Aikaa meni vain puoli tuntia, mutta tehoa siinä oli sitäkin enemmän! :D


Lauantai oli lepoilupäivä ja samalla se mammojen shoppailupäivä. :) Sunnuntaina mentiin pikkumiehen kanssa aikuinen-lapsi -jumppaan. Mentiin n. 45min ennen tunnin alkua lämppäämään miekkosta salitunnelmaan ja se itseasiassa toimi! Ei ollut ollenkaan niin ujo kuin yleensä vaan pikkumies kävi hakemassa palloja ja nakkeli niitä menemään ja voi miten se innostui kolmesta steppilaudasta ja niillä kiipeilemisestä kuin myös kierimisestä. Siitä on tullut kunnon oman elämänsä hoplopmies. :)

Tuntia ennen treenailin mm. traktorin renkaan kierittämistä ja koordinaatiota. Sekoitin aina lihaskuntoa ja koordinaatiota vuorotellen, jolloin lihakset joutui ihan tosissaan töihin.


Synttäriarvonta meni Ninjalle, onnea!! :) Laittelen viikonloppuna kaikille osallistuneille postia, kuin myös Ninja sulle! :)


Ja jottei menis yhtään sekasopaksi taas tämä tekstini, niin kerrotaan nyt vielä tämän viikon touhuista... Maanantaina kävin vetääs BC:n, tiistaina BC:n ja BA45:n.
Laskeskelin itsekseni, että tiistain ryhmäliikuntatunneilla jo itsessään tein yli 100 punnerrusta, mutta sitten kun jäin tuntien jälkeen tekeen vielä 60!! punnerrusta päkijöiltä, niin punnersin päkijöiltä ja polvilta lähes 200 joustoa alas!! :D

Nyt on otettu vähän iisimmin pari päivää, kun kävin eilen hierotuttamassa kroppani. Ja olihan se taas jumissa. Palautetta tuli jälleen venyttelemättömyydestä.. Ehkä mä vielä opin?? :/

1 kommentti: