sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pikapäivitys

Tämä viikonloppu oli juuri sitä, mitä kaipasin! Ei aikatauluja, vapaa kaikesta, sai mennä Ällän kanssa, miten tuntui hyvältä, tehdä sitä, mikä tuntui kivalta ja täysin omaan, vapaaseen tyyliin.

Nyt on hyvä lähteä viettämään arkipäiviä!

Tähän päivään kuului imurointia, aikuinen-lapsi-jumppa, salitreenit, leivontaa, kahvittelua naapurien kanssa ja uimahallililluntaa naapurien kanssa. Illalla vielä reipas kävely koirien ja kuulokkeiden kera ja vähän BC+BA-opiskelua. Ja kaikki tämä ihan täysin spontaanisti, kun vain tuntui siltä ja kaikki tekemäni jutut tuntui juuri niin mahtavalta! Voi sitä ilon määrää, mikä on sekä omalta osalta, että pienen Ällän osalta naurettu :)

Ihana, ihana viikonloppu <3

Ja pakko vähän hehkuttaa: Mistään ei löydy niin hyvällä tavalla erikoista, mutta täydellistä naapuruutta, kuin multa ja mun naapurilta :D Ei riitä, että lapseni on pääsi hänelle perhepäivähoitoon, vaan myös spontaani juoksulenkki menee, yllättävät kahvittelukutsut onnistuu ja vielä uintiseuraakin saa. Ja kaiken lisäksi lapseni ja pari vuotta vanhempi naapurinpoika saavat aivan huippuleikit aikaiseksi ikäerostaan huolimatta.
Ja kun kaiken kukkuraksi muutkin naapurit on hyviä tyyppejä, koirapuisto löytyy parkkikselta, ja lenkkiseuraa & lapsileikkiseuraa saa lähes päivittäin. Niin sanoisinko, että aika bueno yhdistelmä?

 Mä en halua koskaan muuttaa! :D

Piirakat tein ihan omasta päästäni talosta löytyvillä aineksilla.. Ehkei mitään huippumakuelämyksiä, mutta kyllä ne alas sai suustaan :D Jos tarkemmin piirakoitten ohjeet kiinnostaa, niin voin julkaista ne kyllä! :)

Avokado-sipuli-homejuusto -piirakka

Omena-rahka -piirakka

Söpöt naapurukset

Ja synttäriarvontaan osallistuneet, älkää pliis repikö pelihousujanne. Otan teihin kyllä yhteyttä! :) Nyt ei vaan kerinnyt istumaan koneella sitä aikaa :)


2 kommenttia: