lauantai 10. toukokuuta 2014

Tarinointia viikon varrelta

En ees tajua, miten viikko voi hurahtaa näin nopeasti! Ajattelin aina illasta, että tänään mä päivitän blogia, mutta aina olin jo kotiin tullessa niin poikki, etten vaan yksinkertaisesti ole jaksanut istua koneella. Ja kaksi vapaapäivääni hurahti mummuloidessa, joten sielläkin oma-aika käytettiin hyväksi ja hyödyksi, eli nukuttiin! :)

Olen mä nytkin aivan zippi ja valmis nukkumaan, mutta pakko löpinöidä ja heittää muutama kuva, että huomenna voi keskittyä töiden jälkeen omaan lapseeni. Onhan sentään äitienpäivä! :)

Sunnuntaina kävin aamusta manduca-lenkillä ja illalla vetämässä hölkkälenkin puolessa välissä parit mäkivedot Hiihtomaan jäätävän jyrkässä ja loputtoman pitkässä mäessä. Alkoi muuten pikkuisen jo tuntua reisissä viikonlopun touhuilut... :P Jos kiinnostaa tämä mäki, niin se löytyy Hiihtomaan lumenkaatopaikan päästä metsäautotien ja pururadan risteyksestä. Mä en ymmärrä, miten mäkipyöräilijät uskaltaa laskee sitä mäkee alas, kun tuntui ylöspäinmenokin aivan ylitsepääsemättömän haastavalta. Okei, ymmärrän, että märkä, mutainen pohja ei ollut ehkä paras tuohon mäkivetoon, sillä samaa tahtia, kun pääsin ylös, valuin alaspäin.. Mutta ylös päästiin. Se oli pääasia. Valitettavasti kerrat jäivät kahteen, kun ei saanut yksin ruoskittua itseä kolmanteen kertaan. Jos olisi ollut jonkun kaverin kanssa tekemässä treeniä, niin aivan varmasti oisin jaksanut sen kolmannenkin kerran. Mutta tyytyväinen olin joka tapauksessa. Eikös se oo aina hyvän mäkivetotreenin merkki, että lopputreenin maistuu oksennus suussa, kun se käy jossain vaiheessa ylhäällä? Vai oonko ymmärtänyt jossain kohtia väärin? :D


Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin!
Nähtiin kaivuri ja lupasin pikkumiehelle ottaa kuvan, jotta voi käydä kuvista ihastelemassa :)
pieni-mies halusi sunnuntaipäivän ratoksi pukeutua vappuhattuun :)
tyylikäs lidl-muoti!
Lenkin päätteeksi sain valmistaa iltapalasmoothieni ulkona. ei ollut kyllä terassikelit.


Viikkoon on kuulunut tietenkin tiistain ryhmäliikuntatunnit, joiden jälkeen lähdin ajelemaan yötä vasten vanhemmilleni. L ja koirat nukkuivat, ja minä laulelin ääneni käheäksi ja niin vaan päästiin puolen yön aikaan mummuloimaan.

Siinä kun olin juuri nukkunut n. 5 tuntia, niin herätyskelloni heräsi iloisesti huudahtaen: "nyt leikkimään!" Onneni oli mummuintoa uhkuva äitini, joka halusi ottaa Ällän aamutohinoimaan hänen kanssaan ja passitti kahtena aamuna minut takaisin nukkumaan. Voi tuota autuutta ja ihanuutta! :) Kun oliskin aina mahdollista saada moista palvelua. :)

traktorilla - no tietenkin!
evästauko ulkona, aurinkoa ja plus 14. kyllä kelpasi!
ilmeisesti tästä eteenpäin on noloa, kun pussailee poikaa julkisilla paikoilla?
mummu vei meidät äitienpäiväkahville ja pikkumies sai nauttia Pingviinin antimista
kaivuri, niitä on täälläkin!
traktori löydettiin jopa paikallisesta puistosta. kuinkas muutenkaan...
lapseni joutui ulkoruokintaan. raakaa.. :(
ja pappa vei meidät jälleen katsomaan paloautoja ja ne oli kuulemma "tosi isoja paloautoja!"
pientä manipulointia laittaa lapsi paloauton rattiin, mutta on se parempi ammatti kuin moni muu, :P
"näin iso paloauto". no olihan se iso, jos vertasi meidän metrimittaan.
"Mummulaloma" meni hienosti ja aivan liian nopeasti, joten kotiin ja arkielämään palattiin. Ja niinpä myös hölkkälenkin aika koitti. Melkein tunnin lenkki. Aluksi suunnittelemani purrarilenkki vaihtuikin yllättäen maastojuoksuun, kun aattelin "vähän" oikaista. Koirat ainakin innostui, kun mentiin polulle, jonka määränpäätä minäkään en enää muistanut. Plussaa oli myös se, että lonkka meni paikoilleen, kun jouduin ylittämään kaatuneen puun. Jee. Vai onkohan se ihan tervettä kuitenkaan... Noh, mutta noiden lonkkien kanssa on jokatapauksessa alkanut olemaan aina silloin tällöin ongelmaa, ja lenkin jälkeen asiaa pohdin jopa astetta pidemmälle. Annoin koirille iltaruokien kanssa palkkarit, kalaöljyt, glukosamiinit ja MSM:t ja pohdin, että pitäisköhän sitä joskus panostaa itseensäkin noissa litkuissa ja jauhoissa. Noh. En nyt ainakaan vielä ole tehnyt asialle mitään, ja tuskin ihan juuri teenkään. Ehkä sitten, kun oon kolmekymppinen.

Tänään kävin tekemässä 10h työpäivän päätteeksi salitreenin. Kerrankin kerkesin vähän pitemmän kaavan mukaan tekeen treeniä (ja katselemaan Suomen lätkäpeliä)..

Kyykky smith-tangolla
1 x 15 x tanko kiskoilla
1 x 10 x tanko+40kg
1 x 10 x tanko+50kg
2 x 10 x tanko+60kg

Ja heti perään bulgarialainen askelkyykky smith-tangolla
3 x 10 x tanko+20kg / jalka

Rintalihakset käsipainoilla
1 x 12 x 10kg/käsi
3 x 10 x 12,5kg / käsi

Maastaveto
1 x 15 x 20kg
1 x 10 x 50kg
2 x 10 x 70kg

Vinopenkki smith-tangolla
1 x 15 x tanko
3 x 10 x tanko+20kg

Ja loppuun vatsoja voimapyörällä (johon mulla on totaalinen vihasuhde!) 3 x 10
Linkkuveitsiä 3 x 10, tasapainoiluilla sekä hooverilla
Jes. Ihan kivat treenit ja mielestäni alkaa nuo treenipainot olemaan jo ihan kivankokoisia! :) Eli tyytyväinen alan olemaan treenikuntoon, vaikka tällainen saliamatööri olenkin :)

Jess. Ei muuta kuin ihanaa äitienpäivää äideille ja kaikille muillekin. Äidit on aika ihania, vaikka itse sanonkin! :)

2 kommenttia: