lauantai 24. toukokuuta 2014

Jos aika kulkee siivillä, niin millä nämä kesäpäivät kulkee?

Vitsit, miten mahtava viikko. Juuri äskön Suomi-leijonat pääsivät finaaliin (vaikka itsekin kuuluin niihin epäuskoviin, että Suomi ei ees pääse puolivärieriin!), aurinkoa on ollut kaksi päivää n. 29-astetta, huipputreenit salilla, aivan mahtavan hikiset jatkokoulutukset Tampereella Hervannan Gogo:lla ja löysin kahdet hyväntuntuiset bikinit Stadiumista.

Mulle tuo bikinien hankinta on aina sellainen prosessi, että tuntuu, että mikään ei sovi, ja mikään väri tai malli ei miellytä. Nyt menin sillä asenteella, että en halua sellaisia bikineitä, jotka peittää "vain straagiset alueet" vaan halusin ehdottomasti sellaiset, joilla voi mennä pelaan kavereitten kanssa biitsiä ja pystyn luottamaan, että bikinit pysyy päällä. Ennestään multa kuitenkin löytyy jo niitä, joilla voi vaan maata, eikä missään nimessä kannata tehdä mitään muuta.

Maanantaina kävin tekemässä salitreenit alavartalolle, ei mulla muuta, mutta ylätalja myötäotteella menee jo 57,5kg:lla ja maastavedot 10-toistoilla 70kg:lla.. ;) Kyllähän tämä tästä!
Salillekin sain laitettua jo kesävaatteet! :D


tiistain tuntien jälkeen valui vielä pitkään hiki!
Tiistaina jo perinteeksi muodostuneet BC+BA45, mutta ainoastaan muuttuneella kellonajalla ja salien vaihdolla. Miten ihanaa oli vetää combat isommassa salissa. Harmi, että attack on nyt kesän pienessä salissa, mutta pitää vaan totutella! :)

Torstaina jälleen salille, missä vähän leukoja, penkkiä, hauista, ojentajaa ja hartijaa. Eli ylävartalon lihaksia. 
Hyvät treenit ja niin kuin jo Facebookiinkin kerkisin jo hehkuttaa, niin korkkasin mun 50kg:n setit! En tiennyt yhtään, mitä sillä jaksaisi, kun viime viiskymppisistä on aikaa. Nooh, rohkeasti hyvällä tsempillä varustettuna vedin 5 x 5 setin! Ainoastaan viimeiselle toistolle viimeisestä sarjasta tarttin varmistajan maagista kolmen sormen avustusta. Hienoa, että oon mennyt penkinkin puolesta eteenpäin. Vielä kun hauiskin saataisiin kehittymään johonkin suuntaan. :( Noo, jospa se tällä mun leuanvetoinnolla joskus siitä lähtis. :)

Torstaina lähdettiin ajelemaan jälleen mummulaan. On aina niin ihana tulla tänne mummulaan, kun pikkumieskin viihtyy mummun ja papan kanssa. Pappa on erityisesti suurin idoli pienelle miehelle. Onhan papalla avaimet palolaitokseen ja oma traktori pihassa. Mitä muuta pieni 2v poju kaipaisi elämässään :D

Tänään oli superhikinen jatkokoulutus Tampereella Gogo:lla. Aloitettiin 9:ltä Kimmon kouluttamana ja siirryttiin melko nopeasti burbee-kerähyppy-askelkyykkyhyppy -comboon, joten jo heti tunnin aluksi oli sellainen mukava happotila reisissä. Ja vielä kun tekniikan hiomiseen yhdistettiin 9-biisin haaraperus-kerähyppy-combo, niin alkulämmittelyssä jo ajattelin, että apua, mitenköhän selviän tästä ja vielä combatista perään. Noh, selvisinhän mä. Hiki valui niin, että lattia oli kuin luistinrata, mutta jotenkin sitä vaan selvisi loppuun asti. Jotenkin... Raskas kesäkausi tulee olemaan, se on selvää. Ojentajapunnerruksia kummassakin ohjelmassa, askelkyykkyhyppyjä kummassakin. Huhheijakkaa! Mutta kyllä se tästä :) 

Ja sitten kuva materiaalia meidän huippuviikolta!!!

Leukoja, leukoja! Mä oon koukussa.
mehu- ja jäätelötauko Pirkkalan ABC:lla.koirani viihdyttää itse itseään.
Pakolliset bikiniselfiet! ;)

aika luksusta, sanoisinko.


mun pötköttelykaverini.
"Uppista!" sanoi pikkumies, kun traktorin selästä putosi

Ja koska minussakin asuu penkkiurheilija, niin fiilistelläänhän huomista kultapeliä virallisella kisabiisillä!! HYVÄ SUOMI!!! Go Leijonat, rrrrrrour! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti