maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitiys

Niin sitä vaan vietettiin jo toista kertaa äitienpäivää... Vähän kurjaa sinänsä, että vietin 9h työpäivän ja olin tosi väsynyt töitten jälkeen raskaan päivän päätteeksi. En ollut hirveän mallikelpoinen sankari eilen. Toisaalta vietän mielestäni erinomaista, mallikelpoista äidinvirkaa öisin. Olen nimittäin varmasti paras kainalopaikka Ällän mielestä!

On se vaan jännä juttu, miten se pienen "rääpäleen" saaminen syliin voi muuttaa koko loppuelämäksi hormoonitasoja niin, että sitä pillittelee milloin mistäkin. Viime päivinä tämä Lastensairaalaa varten tehty kappale on saanut kyyneleet silmiin vaan katselemisesta ja kuuntelemisesta. Ja tämä biisi jää tietenkin soimaan illalla mennessäni nukkumaan, joten ei auta muuta kuin nuuhkutella ja pusutella nukkuvan tuhisijan pientä päätä <3

Mutta täytyy kyllä vielä sanoa, etten vaihtaisi päivääkään pois. Se rakkauden määrä, miten paljon sitä voi tuntea toista kohtaan, se on jotain aivan järjetöntä, eikä sitä tajunnut vielä kaksikaan vuotta sitten. Vasta 1kk 1 päivä siitä hetkestä ts. 130612. :)


On se äitiys vaan kummallinen asia. 

Aamupalalla sain kukkia ja Ällän itsepaketoiman ja koristeleman lahjan, joka oli kuulemma hänen pakettinsa. Ei meinaa vielä 2v ymmärtää, ettei kaikki paketit ole hänelle. Ja aamukahvin kera vedin Lidlin suklaamuffinsin. Jos et ole dieetillä, niin kannattaa käydä hakemassa sieltä semmoisia. Ne on ihan äääääärettömän hyviä (ja varmasti todella terveellisiä...) :)


en ollut koskaan nähnyt noin kauniin persoonallisesti paketoitua lahjaa <3

kiitos hoitotädillekin tästä lahjasta :)

Illalla käytiin saunomassa ja stalkattiin naapureita. freesinä saunan jälkeen

2 kommenttia: