keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Voisihan tuota hierotuttaa useammin muutakin kuin selkää ja hartioita...

Eilen oli viikon BC-ohjaus 1/3 ja pikkuhiljaa alkaa kunto kehittyä tälle ohjelmalle, sillä aika hyvin jaksoi loppuun asti ja puolet loppupunnerruksista, joita on ihan superpaljon, tehdä päkijät maassa. :) Jee!


Luottohierojani-fysioterapeuttini Marjo Rantanen tuli hieromaan illalla BC-tunnin jälkeen mut ja T:n. T hierotutti selkänsä, minkä kanssa on viimeisen vuoden ollut jo ihan liikaa ongelmia :(
Itse keksin ihan viime hetkillä, että mitäs jos hierotuttaisi alavartalon, sillä viime kerrasta on yli vuosi ja toinen pohkeeni on alkukesän aikana alkanut kramppailemaan.

Hyvä puoli (tai no ainoa hyvä puoli) oli se, että isot lihakset olivat vielä BC:stä lämpimät... Jeps.. Pakarat: ihan järkyttävässä kunnossa! Takareidet: meni jotenkin.. Lihasten kiinnityskohdat: hyvin, hyvin huonossa kunnossa! Pohkeet: sanoin kuvaamattoman jäykät ja kireät!! Olin kuvitellut oikean jalan kohdalla, ettei varmaan voi tuntua mikään enää kipeämmältä, mutta vasen jalka olikin yllätys, yllätys vieläkin huonommassa kunnossa..:( Löytyipä ainakin syy, miksi pohje on krampannut.. Kaiken lisäksi Marjo epäili, että akillesjänne oli lyhempi kuin yleensä, eikä jalka kääntynyt kuin 5-astetta ylöspäin, kun yleensä ihmisillä tämä lukema on n. 20-astetta.. Monen kivuliaan huudon, parin ruman sanan sekä yhden Marjoon osuneen potkun jälkeen hoito oli ohi ja musta tuntui, että päässä vain humisi ja olo oli kuin olisi nauttinut muutaman rauhoittavan napin, kun kuona-aineet lähti liikkeelle..

En edes uskaltanut vielä ehdottaa penikoiden hieromista, sillä luultavasti säären etupuolelta voi löytyä lisää yllätyksiä..

Hoito-ohjeeksi venyttelyä, elektrolyyttipitoisia palautusjuomia... eikä missään nimessä korkokenkien käyttöä.. ja mahdollisesti viikon päästä uusi hoitokerta. Voi minua, mihin kuntoon oon jalkani saanut :(

Jep,jep... Ei varmaan ois pahitteeksi hoidella näitä jalkoja useamminkin... Ikinä en enää päästä jalkojani tuohon kuntoon, luultavasti seuraavana olisi voinut olla edessä pahempikin ongelma jalkojen kanssa, jos en olisi tajunnut hoidatuttaa vihdoin tuota alavartaloakin vihdoin.. Jotenkin selkä ilmoittelee itsestään, jos se on kipeä, mutta jalat yleensä vain laittaa lihasjumien piikkiin ja että lihasjumit poistuu parin päivän päästä liikuntasuorituksesta.. Sillä se kipu poistuu, millä se on tullutkin... Yeah right!

Muistakaa siis hyvät ihmiset hoidatuttaa itseänne, ja vaikka se sattuu, niin viimeistään seuraavana päivänä elämä voittaa! :)

Suuren suuret kiitokset vielä (ja anteeksipyynnöt potkusta sekä huudoista :D ) Marjolle! :) Toivottavasti vielä haluat tuonkin hieronnan jälkeen olla luottohierojani ;) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti