sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Viikon treenimusaehdotus - part IV sekä lajikokeiluja

Tällä viikolla on tullut tehtyä jotain ihan muuta, mitä mun viikkoiseen rutiiniin kuuluu.. :)

Keskiviikkona kävin pelaamassa jalkapalloa työporukan kanssa Nenäinniemen nurmikentällä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lämpöasteita oli noin 30. Oli aivan törkeän kuuma ja hiki virtasi ja kaiken lisäksi olin ihan surkea pelaamaan tuolla pyöreällä pallolla, koska säntäilin vain joka paikkaan saamatta mitään aikaiseksi. Tästä huolimatta oli todella kivaa käydä vetäsemässä vähän "totisempaakin" pallopeleilyä :D


Torstain ohjelmaan BodyCombatin sijaan kuului kartingia! :) Kävimme ajamassa työporukalla Jyväskylä Karting Centerissä, joka sijaitsee Paviljongin rakennuksissa.

Mulla ei hirveästi ollut ennakkoajatuksia kyseisestä lajista, tai no ajattelin, ettei se nyt mitenkään erikoisen hienoa voi olla..  Se olikin kuitenkin superhauskaa ja 2 x 10 minuutin ajoaika sujui hirveän nopeasti. Tiukka skaba otti kyllä ihan hurjan paljon käsivarsiin ja vatsalihaksiin ja ehkä reisiäkin tuli turhan paljon jännitettyä. Ekalla ajokerralla olin jopa 7 hengen porukassa kolmas ja toisella kertaa viimeinen. Päällimmäkiseksi jäi hyvät fiilingit! Eli hyvät oli ajot!

Suosittelen todella testaamaan, jos et ole koskaan käynyt ajamassa kartingia :)


Perjantaina ajelin Ylihärmään Pohjanmaalle kaverini Selinan luokse. Ohjelmassa oli raviajoa ja saunomista. Kosketukseni ravihevoseen jäi hyvin pieneksi, mutta sain kuitenkin yhden heatti (lämmittely) -lenkin ohjastaa ihan itse :) Ei ihan uskallettu ajaa kovaa, eikä ollut takamuksen alla ihan sitä kilpailukärryjä, mutta tuntui silti, että vatsalihaksilla piti pitää itsensä hyvässä  ryhdissä, jotta pysyi kyydissä, joten varmasti pitemmän päälle tämäkin olisi hyvää liikuntaa syville lihaksille :)


Lauantai meni agilitypäivillä Vöyrillä ja sunnuntaina paiskittiin pihahommia äitini kanssa mökkitilalla ja hyötyliikuttiin heiluttaen talikkoa :D


Mutta sitten tämän viikon treenimusaehdotukseen, joka on Departed-elokuvan soundtrackilta. Biisi on hyvin, hyvin erilainen kuin edelliset 3 musaehdotustani ja tämä vaatii hieman kuuntelua ja joko siihen ihastuu tai sitten vihastuu... Eli tämä irkkumainen biisi sopii varmaankin parhaiten salille ja juoksutreeniin, mutta miksei muuhunkin. :)

Hempeästä irkkutaustasta huolimatta laulusta tulee biisiin se mukava potku, jonka avulla jaksaa vähän vieläkin pidemmälle ja tehokkaammin! :)

Biisinä on siis Dropkick Murphys - I'm Shipping Up to Boston :)



Dropkick Murphys - "I'm Shipping Up to Boston"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti