perjantai 15. heinäkuuta 2011

Viikon treenimusaehdotus, part 3: Dash Berlin feat Emma Hewitt - Waiting

Tämän viikon treenimusaehdotus (eli 3.ehdotukseni) on jälleen trancehenkinen.. Ensi viikolla yritän petrata ja ehdottaa muuta musatyyliä, mutta nyt tämän viikon biisiin :P

Kuunnellessani biisiä ensimmäisen kerran, se sai mulle aikaiseksi kylmät väreet ja biisi sytytti mut heti kuunteleen sitä pidemmälle ja taas pidemmälle.. Hetkeäkään ei tullut sellainen olo, että hohhoijaa, vaan odotin koko ajan innolla, että mitä biisissä seuraavaksi tapahtuu, mahtava! Biisi tosin loppuu niin, että tulee fiilis, että eihän se vielä voinut loppua ja sitten tuleekin kuunneltua se uudestaan ja uudestaan :D Emma Hewittin kaunista ääntä voisi kuunnella enemmänkin kuin tuon 3 minuutin biisin keston ajan! :) Biisissä on ihanat seesteiset kohdat, jotka pikkuhiljaa vievät kohti kohokohtia, aah! Tuleepa ikävä spinningin ohjausta kuunnellessani tätä kipaletta.. 

Ihana treenibiisi juoksuun, spinnailuun, ulkopyöräilyyn tai no miksei salillekin! Itse voisin kuunnella biisiä hyvinkin tehdessäni esim vatsa- tai selkälihaksia. 

Kuunnelkaa ja katselkaa ihmeessä ja nauttikaa! 
Saanen esitellä, viikon treenimusaehdotus: Dash Berlin feat Emma Hewitt ja biisin nimi Waiting




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti