lauantai 16. heinäkuuta 2011

Minä salilla ja venyttelemässä, mitä ihmettä?!?

Joo-o, niin kuin otsikkokin sen jo kertoi, ihmeitä tapahtuu vielä näinäkin päivinä! ;)

Eilen perjantaina kävin ohjailemassa viikon 3/3 BC-tunnin ja kyllä kolmannen kerran samalla viikolla meni punnerrukset päkijöillä, jiihaa!! Eli viikossa punnerruksia kertyy yhteensä 51 + pidot puolessa välissä, vau.. :) Ihan hyvät punnerrussaldot saa pelkällä tunnin ohjauksella :)

Noo, mutta joka tapauksessa, illalla vielä ennen nukkumaanmenoa minä venyttelin, vau!! Se on oikeasti mulle ihme! Kaiken lisäksi, en aio jättää sitä tuohon yhteen kertaan, vaan ajattelin ravistella itseäni venyttelemään nyt kunnolla, sillä kaippa se on pakko myöntää, että se auttaa ;)


Tänään kävin töiden jälkeen salilla, ohhoh! Siis minä! Toisaalta tämä ei nyt ole mikään ihmeiden ihme, mutta kuitenkin viime kerrasta taitaa olla se puoli vuotta. Vaikka viimeisin treenikerta onkin ollut jo jonkin aikaa sitten, on minun silti tullut käytyä ennenkin salilla... Täytyy tosin tässäkin kohtaa myöntää, ettei tekis pahitteeksi pyrkiä tosiaan käymään ainakin 1 x viikossa juoksemassa ja 1 x viikossa salilla. Nuo kun sais pidettyä viikkorytmissä, niin se ois aika bueno paketti muun rinnalla :)

Viikon salitreenit:

5 min lämmittely kuntopyörällä
10 x syväkyykkyhyppyjä

Jalkatreenit smithtangolla:
Lämmittelynä: 10 x kyykkyä n.20kg
Itse treeni askelkyykkynä: 4 x 10 (molemmat jalat) x 40kg

Selkätreenit maastaveto:
Lämmittelynä: selänkiertoja ja 15 x 40kg
3 x 12 x 50kg

Rintatreeni penkkipunnerruksina:
Lämmittely 10 x 20kg
5 x 5 x 30kg

Ja lopuksi vielä venyttelyt päällä erityisesti alavartaloon. Yhteensä treeniin kului aikaa sellainen 45min.

Hassua, miten kevyesti sitä joutui taas aloittelemaan tuon salitreenauksen, sillä voi hirvitys, miten paljon pakarat pyysivät armoa, vaikkei mistään suurista painoista tai voimateoista ollutkaan kyse.. :D Verrataan viime vuoden elo-syyskuuhun, jolloin kirjoittelin vähän aikaa blogia treeneistäni, niin ohhoh, miten huonossa kunnossa sitä onkaan..

Esim. 12.9.2010 Maastavetotreenit

 Maastaveto:
  • 1 x 10 x 50kg
  • 1 x 8 x 55kg
  • 3 x 8 x 60kg
Ja 10.9. Penkkipunnerruksissa

  • Lämmittely: Tangolla x 15
  • 4 x 5 x 40 kg
  • 1 x 5 x 42,5 kg

Todella isoista painoeroista puhutaan, jos penkissä on mennyt helposti sarjat 10 kiloa isommilla painoilla. Noh, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Haastan itseni käymään treenaamassa maastavedon, penkkipunnerruksen sekä kyykyt 1 x viikossa salilla! :) Tavoitteeksi otan päästä noihin samoihin lukemiin joulukuun loppuun mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti