perjantai 8. heinäkuuta 2011

Viikon treenimusaehdotus Angel One - Hold Me Tonight

Tämän viikon treenimusaehdotuksessa on jälleen trancebiisi, joka saa ainakin itseni syttymään.. yllätys, yllätys! :D  Ensimmäisen kosketuksen biisiin sain kuunnellessani Eurodance-nettiradiota ja biisi erottui muista hyvinkin positiivisesti.

Itse voisin kuvitella kuuntelevani biisiä joko pyöräilyn tai juoksun parissa, mutta mikä jottei biisiä voisi ottaa mukaan myös lihaskuntojumppaankin! :) Esim. askelkyykky sopisi tuohon beattiin vallan mainiosti :)

Biisin video on Youtubessa järjettömän tylsä, eikä siinä tapahdu yhtikäs mitään.. joten suosittelen vain kuuntelemaan biisin, sillä tästä biisistä ja sen "musavideosta" ei saa mitään hirveän suuria katseluelämyksiä... :D
Eli tämän viikon biisiesittelynä on Angel One -nimisen esittäjän kappale "Hold Me Tonight". Hyvä biisi, jos vähänkään uppoo tuo trance-tyyli ;)


Angel One - Hold Me Tonight


                                                       
Lähde: http://www.youtube.com/watch?v=zmX0Zsfg8Vg&feature=player_embedded#at=28

Eilinen muuten sujui oikein mallikkaasti. :) 9h työpäivän jälkeen ohjailemaan hyvälle ja innokkaalle treeniporukalle BodyCombat-tuntia.

Illalla vielä naapurin sekä koirien kera uimaan läheiseen lampeen. Eipä ole tullut läträttyä vedessä tuntia sitten lapsuuden! Ja olipa mahtavaa! Uintiseuraksi pitemmille uintireissuille sain koirani Nemon (no nimihän sen jo kertoo, että se uimisesta tykkää! ;) Rodultaan Nemoa ei ehkä uskoisi miksikään vesipedoksi, mutta se se todellakin on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti