keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Yhden aikakauden päätös

Ja niin päättyi yksi aikakausi. Surullista, mutta elämä jatkuu - ainakin vähän erilaisena. L aloitti tänään läheisessä päiväkodissa. Ihan hirveää hoitouraa ei vielä kerinnyt tulemaan, kun L oli vasta 2,5 tunnin ajan opettelemassa hoidossa oloa ja huomenna 5,5 tunnin ajan, mutta alku sekin!

Olihan se vähän itkettänyt, kun äiti oli jättänyt vieraiden tätien kanssa, mutta sylittely ja autojen ihastelu oli auttanut. Ihana toisaalta, että tietää pikkumiehen pärjäävän ihan hyvin siellä!

Nimittäin perjantaina minä palaan töihin ja niin päättyy aikakausi kotiäitinä. 1v ja melkein 4kk olin kotona, joten pientä totettelemista vaatii töihin paluu, mutta eiköhän tuo jotenkin mene... ??

Yksi kysymys on yllätysyllätys pyörinyt aika monesti päässä: Millon siitä kerkisi kasvamaan noin iso? <3


Hoitopäivän jälkeen käytiin vähän rääppiäisherkuttelemassa siskolla ja sitten suunnattiin shoppailemaan Ällälle talvi- ja sadekamppeita. Nyt alkais pikkuhiljaa olemaan kaikki kunnossa, paitti että parit villasukat pitäisi kutoo ja toiseksi pitäis hommata jätkälle tossut, ehkä tällaiset starchildit...

Ja jos joku miettii, miten mun rahat riittää jumppavaatteisiin, niin jos jokin maksaa, niin lasten vaatteet!! :O Ihan törkeä "kilohinta"... Mutta mielummin maksan laadusta ja näin takaan lapselleni mukavat ulkoilut, kuin että poika joutuisi palelemaan / kastumaan. :)

pieni, urhea päiväkotilainen

Mutta itse asiaan. Olen mä kuntoillutkin. Jep! Eilen vedin Torikeskuksen päässä Bodycombatin 15min opastuksen (ja niin kuin aina mun valmennettavissa asioissa, höpöttelen niin, että aika ei koskaan riitä!) Mutta olipahan mahtavaa vetää tuota opastusta, kun jotkut pitkäänkin asiakkaina olleet saivat ahaa-elämyksiä :)

Sitten BC ja lopuksi BA! Aikamoinen setti taas!

Tänään menin piiiitkästä aikaa HotYin-tunnille. Siinä kireää takamustani venyttäessä (en tarkoita tiukkaa, vaan lihaskireyttä :D) ajattelin, että voi että, miksen käy täällä useammin! Ja toisen pakaran kohdalla Clare-ohjaajan ajastimen pirahtaessa ajatuksiin tuli vain, että EI VIELÄ!! :D Niiiiin mahtava tunti kerta kaikkiaan!!

Ostin sitten uuden 5 kerran kortin samalla kertaa. :) Ah, lisää näitä luksusihania "treenejä". Koskaan ei voi olla liian itsekäs, kun puhutaan omasta hyvinvoinnista! ;) Vaikka kyllä vähän tunnen huonoa omaa tuntoa, kun pikkumies jää miehen kanssa hoitoon, mutta onneks mulla on jatkossakin vain 2-3 työvuoroa viikossa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti