maanantai 16. syyskuuta 2013

Katkeruuden päivä

Niin se sitten oli ja meni - Finlandia-marathon -viikonloppu. Ja ei, en osallistunut. Mieheni lähti torstaina suoraan töistä ajelemaan 4-tietä pohjoiseen ja minä jäin kotiin kaksin Ällän kanssa.

Perjantaina heräsin varttia vaille 7, vedin aamupalan, kunnostauduin työluukkiin, puin Ällän, käytin rattaiden kanssa koirat lenkillä, heitin Ällän hoitoon ja suuntasin töihin.

Töissä minua odotti työttömäksi jääneen henkilön työpiste, jossa oli vielä hänen papereitaan. Miten surullista, mutta kun rahaa ei ole, niin sitä ei ole.. :(  Kun pääsin pikkuhiljaa kotiutumaan pisteeseeni, aloin availla konettani, joka olikin sitten kuin rubiikin kuution mysteeri. Onnistuin kuitenkin. Sähköpostini olikin sitten aivan eri juttu - 1065 saapunutta sähköpostia, jes! :D Niitä sitten lukiessa sujui työpäivä melko rattoisasti, tai no tein mä melkein 20 minuutina ajan oikeita töitäkin. ;)

Lopuksi kävin tekemässä lyhkäisen salitreenin: maastavetoo, kulmasoutua ja vatsalihaksia.

Maastaveto 1 x 10 x 40kg, 4 x 8 x 50kg
Kulmasoutu tangolla (toinen pää maassa) 1 x 10 x 35kg, 3 x 8 x 50kg
Vatsarutistukset (linkkuveitset polvet koukussa) 4 x 15
Sivuvatsat 2 x 15 / puoli
Hooverit + painonsiirrot eteen taa x 10 rauhallista

Salin jälkeen nopeasti nappasin Ällän hoidosta ja ilokseni sain kuulla, että päivä oli sujunut jo paremmin kuin torstain todella huonosti mennyt päivä. Ja illalla ei tehty mitään muuta kuin nautiskeltiin ulkoilusta ja vaan oltiin möllötettiin.

Katkeruuden päivä:

Lauantai koitti. Kävin "kuuntelemassa" koiran treenausjuttuja Ällän kanssa päikkäreitten jälkeen. Noh, ei siitä mitään tullut, kun mies halusi kiivetä puomia pitkin ja ryömiä putkiin ja syödä kaikki seuran keksit ja koemaistaa omenat. Ajeltiin kotiin rantaraitin vieressä olevaa motaria pitkin ja ai että kun tulin surulliseksi, kun näin kaikki ne juoksijat rantaraitilla. Munkin ois pitänyt olla siellä. Nojoo. En ole katkera miehelle, että lähti Lappiin, vaan ennemminkin omalle kunnolle, kun mun piti tulla pitkään flunssaa, juuri elokuun lopussa ja enhän mä oikeasti olisi voinut vielä juosta mitään puolimarathonia, ihan oikeesti! Enkä kyllä usko mun nilkkojen ja polvien tänä vuonna kestäneen asfalttijuoksua noin pitkään. Tämä vaan on niin tuuria.

Ens vuonna sitten. Mä niin juoksen vielä sen puolimarathonin. Ens vuonna aion myös huollattaa kunnolla mun nivelet, niin en saa hajotettua mitään tuolla juoksulla. Ja kunnon lenkkarit pitää ostaa! Ehkä ois tehtävä ens kevään puolella taas brittien suuntaan tilausta. :)

Katsellessani juoksijoita tuli itsellekin hirveä tarve päästä juoksemaan. Mentiin kotiin, vaihdoin Ällän vaipan kuivaan, nappasin koirat remmiin, lykkäsin Ällän juoksurattaisiin ja sitten mentiin. Juostiin kohti Rauhanlahden voimalaitosta ja rantaraittia. Matkaa tuonne tuli 3,6 km ja vielä juuri ennen kuin päästiin perille, näimme vielä kahden naisen hölkkäävän viimeistä kierrostaan. Rantaraitin viereen päästyämme tajusin meidän olevan ihan myöhässä. Noh, nähtiin me jotain. Vanhemman miehen kävelemässä väsyneenä. Ehkä hän oli mennyt jo marathonajoista ohi, mutta sitkeästi oli yrittänyt!
Paikalla syötiin banaani ja juotiin pillimehu ja juostiin kotiin.innokas kannustaja (tai ainakin olisi ollut)
Sunnuntaina aloitettiin aamu pitkällä lenkillä koirien kanssa ja palauteltiin vähän kroppaa edellisten päivien treeneistä. Lenkin jälkeen lähdettiin Paviljongille, missä oli jotkut syysmarkkinat. Paljon kaikenlaista, mutta mä ostin vaan lisäaineetonta salaatinkastiketta ja lakua :)

Ihana päivä veljen ja hänen vaimonsa sekä perheen kesken. Syötiin vielä markkinoilla tuoretta loimulohta ihan vaan sellaisenaan, nam! :) Olipa hyvää! Ja kyllä muuten maistui Ällällekin!

Illasta jätin Ällän naapurille hoitoon, jonne L oli jäänyt oikein mielellään. Oli räkättänyt ja höpötellyt trampoliinilla ja kun oli tullut äitiä vähän ikävä, oli FB auttanut :D Onni on hyvät naapurit ja Facebook :D

Itse kävin vetämässä Bodyattackin ja kiinteytyksen. Ihana fiilis oli vetää kummatkin tunnit ja voi että miten mä nautinkaan. Mutta sitten olikin jo tuntien jälkeen kiire hakemaan kullanmuru hoidosta <3 :) 

Ihanan katkera viikonloppu, mutta selvisin siitä ja loppupeleissä en olis muuttanut siitä kuitenkaan mitään! Ens vuonna sitten! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti