lauantai 7. syyskuuta 2013

Virallisesti Bodyattack-ohjaaja!

Nyt se on virallista, olen bodyattack-ohjaaja! Lisenssivideo meni sähköisesti Les Millsille torstaina ja jo torstaina n. klo 16.45 sain tietää lisenssivideon menneen läpi. Nopeaa toimintaa ellen sanois!!

Tekniikassa oli vähän jotain pientä hiomista, mutta kyseessä oli todella pieniä käsien asentoja parissa liikkeessä sekä alavartalon lihaskunnossa oli vähän liikkeen suunnassa pientä parannettavaa. Ihanaa palautetta sain arvioitsijalta, vaikka kuvattu tunti oli todella tönkkö jännittämisen takia.

Palautetta tuli koutsaamisesta urheilukappaleissa. Sen arvasinkin! En osaa asennoitua valmentajan rooliin ja se on ja tulee olemaan minulle todella vaikeaa, mutta otan sen haasteena vastaan, että aion kehittyä myös siinä asiassa! Mietin, että olisi kiva jopa mennä katsomaan jonkun valmentajan joukkuetreenejä, ja hakea sieltä inspiraatiota tähän puoleen.

Mutta nyt voin sanoa rehellisesti olevani bodyattack-ohjaaja, toinen Les Mills lisenssi takataskussa. Jei!!


2 kommenttia:

  1. Jeeee onneaaa! :) Ainaha tuosta tekniikasta on naputettavaa, ja onneks aina voi kehittyä paremmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Tottahan se on, että aina löytyy jossain parannettavaa :) ja olispa ihana, kun sais combatinkin lähettää tällee yli 2,5v jälkeen jonnekin, että annettaisiin parannusehdotuksia :)

      Poista