keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Elossa!

Flunssa selätetty! Tai no ainakin melkein. Sunnuntaina vedin Bodyattackin ja kiinteytyksen. Oli kuulkaa pikkuisen jännät paikat, kun kamera kuvasi mun ohjauksen. Eli kuvasin lisenssivideon, joka toivottavasti huomenna päätyy Les Millsille, kiitos veljelleni. :) Kiinteytyksessä meinasi lopussa ääni loppua, kun sen verta on vielä kurkku limainen.

Huvittavaa, miten jäykästi sitä ohjasikaan tunnin.. toivottavasti pääsisin läpi, vaikka kyllä siellä on paljon paljon hiomistakin! :) Bodycombat-videoo en koskaan uskaltanut katsoa alusta loppuun, vaikka oikeastihan video pitäisi katsoa. Jotenkin vaan oman itsensä katsominen hävetti niin paljon. Nyt olin asennoitunut, että ei se täydellinen ole, mutta videon katsominen kehittää ja löysin sieltä itsekin kehityksen kohteita (vaikka aionkin lähettää videon menemään..)


Eilen vedin sitten Bodycombat-opastuksen, BC- & BA-tunnin. Pikkaisen tuntui, että kuolema tulee attackissa ja jalat oli aaaivan hapoilla. Onni oli ylävartalon lihaskunto-osuus! Nyt vaan kasvattaan kuntoo ja kyllä sitten pikkuhiljaa! :)

Ja huomenna taas Bodyattack! Hih, kyllä kunto kasvaa, kohisten! :)


Sain loppuviikosta postin mukana mun ihanat löysäilykotivaatteet ja mun uuden lempipipon! :D Jos kaipaa täydellisiä kotihousuja, niin Me&I:n Magic Pantsit! Kannattaa tutustua! ;)Mä niin ihastuin mun pääkallopipooni, että laitoin sen jopa Bodycombat-tunnille päähän! :D


Sain tänään käsiini Bodyattackin ja Bodycombatin uudet matskut. Les Mills suosii nykyään verkossa liikkuvaa materiaalia, koska haluavat säästää luontoa, mistä syystä jättävät materiaalien tuottamisen ja postittamisen pois. :) Ihan fiksua! Jokainen ohjaaja voi sitten ladata omat matskunsa LM:ltä ja biisit voi halutessaan polttaa levylle tai vaihtoehtoisesti soitattaa soittimilla tunneilla :)

Itse rupesinkin pohtimaan, että millaisen soittimen ostaisi? Kännykästä soittaminen on hankalaa, kun mun kännykkä on oikea akkusyöppö ja kahden tunnin biisien soittaminen ei varmasti tuu onnistuun mun samsungilla..

Mutta mitäs sitä sitten hommaisi? IPod? Nano vai shuffle? Jokin muu? Mä oon niin pihalla noista laitteista!

Mutta sitten itse ohjelmista, BA tulee oleen törkeeeen rankka, ainakin se äkkiseltään näytti siltä. Bodycombat-ohjelma ei ihan hirveästi aiheuttanut tunteita suuntaan tai toiseen, mutta hämmentävää on se, että combatissa tulee olemaan sama biisi kuin attackissa oli. Attackin musista tykkäsin, combatissa pikkuisen pisti harmittaan, että jälleen sellainen old school rokkibiisi muya thaissa, kun ne on niiiiiiin tylsiä! :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti