torstai 12. syyskuuta 2013

Treeni vaihtui ohjaukseen

Aamulla selailin Facebookin etusivua ja bongasin sieltä tuttuni linkittämän Lidl-mainoksen juoksuvaatteista. Olin kerinnyt jo heittämään Ällän harjoitteluhoitoon päiväkodille (mikä nyt ei ollut mennyt ihan hirveen hyvin tänään :( ), joten mulla oli vaan ja ainoastaan omaa aikaa viitisen tuntia.

Päätin suunnata Lidliin tarkastamaan tarjonnan. Juoksuhousut jätin suosiolla koriin, sillä kotoa löytyi jo vanhemmat hyvin samankaltaiset. Sen sijaan mukaan lähti juoksuhanskat, juoksupaita (kätevä myös koiraharrastuksissa) ja juoksusukat. Ja jokin ihme pellavaravinnepussi :D Mua alkoi niin kovin huvittamaan paketin teksti, niin olihan se pakko ostaa ihan vaikka vaan huvin vuoksi :D Hanskoissa pitäisi olla sormenpäissä läpyskät, joilla toimii älypuhelimetkin, ja niin vaan kävi, että se toimi!! :D


onko muille tällainen tuote tuttu?


Lidlistä suuntasin Torikeskukseen tarkoituksena mennä Karon Bodycombatiin treenaamaan. Tullessani paikalle 10.20 sain kuulla tunnin olevan peruttu.. Hämäännyin, mutta sitten tajusin, että voinhan mä vetää tunnin! Vastishenkilöt kävi houkuttelemassa salille siirtyneet jumpparit jumppasaliin ja mä menin hämääntyneenä vaihtamaan nopeasti vaatteita. Ja vain 10 minuutin päästä olin vetämässä tuntia. Ikinä en oo noin huonosti valmistautunut tuntiin ja aloittaminenkin oli hirveän vaikeaa..

Noh, treeni vaihtui ohjaukseen ja kyllä se Bodycombat on vaan edelleen niin ihanaa, vaikka pari viimeistä ohjelmista on jäänyt vähän äh-fiilis, mutta ainakin noiden miksausohjauksien jälkeen ihan viboissa! :D

Kotona vielä vähän fiilistelin uusia sukkia, jotka todellakin aion ottaa Bodyattackiin käyttöön!


 Eiks oo aika päheet?? :Dmutta nyt pitää siirtyä unille, nimittäin huomenna palaan töihin, ciao!

2 kommenttia:

 1. Onpas hienot noi sukat! Huomasin torstaina, että Lidlissä oli hirveesti asiakkaita ;) Mulla on kakkoslenkkareina Lidlin juoksulenkkarit. Ostin ne ihan kehujen perusteella ;)

  Olen katsellut tuota pellavansiemenrouhetta aiemmin. Noitahan on muitakin makuja. Kerro kun oot testannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse menin Lidliin puoli kymmenen ja kymmenen välillä ja hyvä kun parkkipaikalle sai auton mahtumaan! :O Mitäs oot tykännyt sun lenkkareista? :)

   Pitäs alkaa testaileen tuota rouhetta, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Tulen kyllä kirjoittaan siitä jotain :)

   Poista