lauantai 7. syyskuuta 2013

"Pienehkö" ulkonäkömuutos

Tämä oli pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel minulle. Mutta kyseessä oli ulkonäöllisesti aika iso muutos, ainakin omaan silmään. 

Mua on pitkään haluttanut tehdä ulkonäölle radikaalia muutosta, ja joo mulle on tulossa aika suuri muutos jo siinä, että sain optikolta määräyksen silmälaseihin. -0,25 / silmä (vaikkakin oikea oli nolla, mutta kun oli shokissa, niin ei rentoutunut testeissä, joten joutui määräämään miinusta) ja hajataittoo.. Mulla on jo kauan ollut huono näkö, kun yrittää katsoa kauas, joten olen siristellyt. Tässäkin asiassa olen ollut saamaton, enkä mennyt ajoissa optikolle, vaikka aihetta olisi ollut jo 4 vuotta sitten näöntarkastukseen. Noh, nyt on sitten oikea silmä jossain shokissa, mistä syystä testeissä pumppasi ja teki hirveästi töitä, että sai selvää kirjaimista. Optikko oli jo helisemässä mun kanssa, mutta päätyi sitten lopulta määräämään miinusta silmään, vaikka näkö olisi ollut nolla. Joudutaan kuulemma kohta tekemään uusinta tarkistus, että mihin suuntaan tuo silmä alkaa menemään. 

Noh, n. 2 viikon sisällä mulla onkin sitten silmälasit. Ja ette arvaa, miten vaikeeta oli valita sankoja, kun ikinä ei oo ollut laseja.. Kaikki näytti yhtä hölmöltä mun päässä. Ja niin näyttää nämäkin, jotka valitsin.. kun vaan valmistuvat... 

Mutta mulle ei riittänyt tämä muutos.. Jotain muutakin oli saatava töiden alkamisen kunniaksi. 

Hehe... aika hauska katsoa tuota ennen ja jälkeen -kuvaa.. Hiuksista lähti sitten n. 40-50 cm :D että sellaista.. nyt on sitten vähän totuttelemista! Toisaalta olen todella helpottunut muutokseen, sillä hiukset on kevyet, helppo käsitellä, ei oo koko ajan takussa, tiellä ja jumissa, ei jää jumpissa kiinni hikisiin hartioihin ym. Paljon hyvin puolia siis! Ja mulla jos jollain kasvaa hiukset, aina saa olla värjäämässä..

Tällaisia pieniä muutoksia mulla tähän syksyyn! :D

Ihan kivat nää on, kun vaan tottuu :)

6 kommenttia:

 1. Sulta lähti kyllä reilusti pituutta hiuksista. Itse en henno leikata pitkiä hiuksiani pois (vaikka välillä niiden kanssa meinaa hermot mennä). Lyhyetkin hiukset sopii sulle kyllä hyvin ja myös tuo tummempi väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) aika monta vuotta mäkin olin hentoomatta, vaikka hermot mennyt monta kertaa :) nyt kuitenkin hyvillä mielin!

   Poista
 2. Nostan hattua! Itse oon monesti harkinnut samaa, mutta toisaalta oon niin tykästynyt letittämään/kiepittämään nutturalle, että en oo vielä uskaltanut lyhentää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mäkin tykkäsin letitellä ja joskus oli kiva leikitellä kampauksilla, mutta sitten erityisesti jumpissa noista oli vaan haittaa ja sitten alkoi olemaan liian pitkät moniin kampauksiin. Ja lopulta hiukset oli enää kolmella tavalla ja aina kii, niin nyt oli aika muutoksen :) ja nyt on fiilis, että kyllä kannatti! :)

   Poista
 3. Kiva muutos, uusi tukka näyttää tosi hyvältä! Kiitos vinkistä, juuri tällä viikolla tuskailin kun en saanut hiuksiani pysymään kiinni... Mulla on pituutta vähän vähemmän kun sinulla nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) toivottavasti noista lenkeistä ois apua! :)

   Poista