keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Yöjuoksua ja eläinpuistoilua

Hellepäivät <3 myöhäisillan juoksut <3 Mä niin rakastan kesää ja hyviä ilmoja!

Mä oon varmaan erikoinen, mutta en oo koskaan varmaan vielä elämässäni ajatellut, että olisi liian kuuma.. Tottakai joskus oon harmitellut jossain kisoissa, että on koirille liian kuuma tehdä töitä, mutta itsellä ei ole ollut ongelmaa. Eikä todellakaan ole tälläkään viikolla. Sisällä on jopa liian kylmä, kun mies pitää ilmalämpöpumppua päällä :D

Eilen päätin vielä rentouttavan ja helteisen kesäpäivän kunniaksi lähteä juoksemaan. Olin ihan suunnitellut meneväni yksin, mutta kun koirat alkoi valua eteisen suuntaan, niin olihan ne sitten otettava mukaan ja kivaa juoksuseuraa niistä saikin. :) Tein sellaisen 40 minuutin vauhdikkaan lenkin purrarilla iltamyöhään Ällän mentyä jo nukkumaan. Loppuun vielä maastojuoksupätkä. Onko teille koskaan tullut sellaista oloa, että haluatte vain juosta maastossa niin paljon kuin jaloista lähtee.. kuin joku hurjempikin seuraisi perässä? Mulle vain eilen tuli sellainen olo, että halusin juosta täysiä ja sittenhän mä vaan juoksin :D Vedin sellaisen parin sadan metrin pätkän väistäen kiviä ja juuria ja hauskaa oli! Myös koirat innostuivat ihan tosissaan :) Ihana oli myös lenkillä tajuta se, että n. 1vuosi sitten aloitin uudelleen kasvattaan kuntoa. Silloin vuosi sitten sama lenkki oli ihan tuskainen kävelyvauhtisella hölkälläkin, mutta nyt tuo lenkki hädin tuskin edes kerkesi tuntumaan :) Ihan mahtava fiilis tajuta tuo!

Tänään lähdettiin melkeinpä aamusta 9-tien Lemmikkiin. Seuraksi saatiin siskoni ja hänen tyttönsä sekä veljen vaimon lapsineen. 5 alle 5-vuotiasta ja neljä aikuista. Välillä meinasi olla haastavaa pitää laskua lapsista, mutta selvittiin hengissä ja kivaakin oli! :) Lopuksi vähän makkaran paistoa nuotiolla. Tuollainen retki teki niin hyvää ja huomasi Ällästä, että se nautti ihan hirveästi eläimiä katsellessa. :)


Kotona L oli sitä mieltä, että päivän ulkoilut ei olleet vielä siinä, vaan kinusi vieläkin takapihalle. Noh, ei muuta kuin varjo eteen ja L punkkaan läträämään vedellä. Tuo on kyllä parasta viihdettä pikkumiehen mielestä :D

Ja ettei päivä olisi liian tylsä, lähdettiin vielä koko perheen kesken salille "vääntään" rautaa! Älläkin viihtyi kovasti ja kanteli rautaisia lukkoja yms. Tyyppi viihtyi ihan hirveän hyvin, joten ehkä me uskalletaan toistekin lähteä koko perheen voimin. :)

On meillä vain rautainen perhe, kun koko perhe kävi nostamassa rautaa! ;) Ällän rauta painoi ehkä n. 100g-500g, mutta siitä se kuulkaa lähtee! :)

Mun rautatreenit näytti tältä

Lämmittelynä vähän leikin kiipeilemällä köyttä ja leikkimällä renkailla :D Sen lisäksi kahvakuulan heiluttelua ja rinnallevetoa ym.

Penkkipunnerrus 1 x 10 x 20kg, 1 x 8 x 30kg, 3 x 8 x 35kg
Ylätalja myötäotteella 1 x 10 x 30kg, 4 x 6 x 40kg
Hauiskääntö scott-penkillä 1 x 8 x 15kg, 4 x 6 x 17,5kg
Ojentajadippi 2 x 4

Ihan huipputreenit! Vaikka nuo painothan on ihan säälittävän pieniä, mutta oon tyytyväinen omaan tekemiseeni :)

Crivit-shorsit ja Nike Freet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti