keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Soijaa pukkaa

Kyllä on ihanaa, kun on kuuma!! :) Mä niin nautin kesähelteistä, kun viime vuonna en niistä päässyt oikeastaan ollenkaan nauttimaan :)

Pahoittelut katkoksesta, mutta kun menty on taas kun päättömät kanat, niin eipä ole juurikaan kerinnyt koneella istua.. Nytkin yritän nopeasti päivittää meininkejä ennenkuin pikkumies herää päikkäreiltä.. :)

Sunnuntaina kävin vielä illasta vetämässä Bodycombatin ja sitten tunnin tauon päästä Core+venyttely -setin. Ihan supermahtavaa oli kunnolla venytellä itsekin ja tuntui, että pienen tauon jälkeen sai corestakin ehkä pikkuisen enemmän irti, sillä seuraavana päivänä oli kyljet kipeet :)

Tärkeimmät treenikaverini:
Hanskat - ilman niitä ei treenit kulje
Kengät - hyvät kengät auttaa treeneissä
Vesi - tuo elämän lähde! 

 Kengät Nike, shortsit Gina Trico, toppi Röhnisch, huivi Craft

 Kengät Nike, shortsit Nike, toppi H&M, huivi Salon


Maanantaina kävin Karon tunnilla itse treenailemassa ja opettelemassa uutta ohjelmaa, SILLÄ mulle ei oo VIELÄKÄÄN tullut uutta ohjelmaa! WTF? Ohjelma on musta edelleen toisenkin kerran jälkeen kevyempi kuin 55, mutta kyllähän sitä alkoi löytyä erityisesti jalkoihin tuota tuntoa! Lihaskunnoista dikkaan vieläkin! Ihan todella paljon! Scorpparipunnerrukset päkijöiltä, I LOVE IT! :) Ojentajapunnerrukset on niin mun heikko kohta, joten niitä pitää kyllä treenailla kotonakin, sillä polviltaankin on raskaat..


Loppuaika onkin mennyt agilitypiireissä kisaten ja leiriohjaajana. Leirillä vedin pienimuotoiset fysiikkatreenit, joissa lämppä tehtiin hippana! Olipa hauskaa itselläkin! :)

Tänään jatkuu meininki vielä samalla menolla ja huomenna sitten vähän höllää jo ohjelma :)

Pikkuhiljaa alkaa auringossa hikoilu tuottaan tulosta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti