lauantai 8. kesäkuuta 2013

Koulutuspäivä nro 2

Toinen päivä on nyt takanapäin. Fiilis on hyvä, mutta eilistäkin jopa nuutuneempi. Eikä mikään ihme! Treenattu ja uuden oppiminen on henkisestikin raskasta.

Aamu aloitettiin melkein heti ohjauksilla.  Palaute oli ihan positiivista, mutta kehitettävääkin oli, sillä tein turhan täysiä koko biisin.. Sitten vielä perään tekniikkatreenit. Aika raskas setti siis jo aamupäivästä.

Päivällä käytiin yhteisellä lounaalla jossain Herttoniemen kalliolla meren rannassa, joten pääsi välillä vähän tuulettaan ajatuksia ja kroppaa. Olipa kiva idea Kimmolta :) Vielä kun aurinkokin paistoi, niin mikäs siinä :)

Lounaan jälkeen vähän opiskelua koutsaamisesta eli ohjeistamisesta ym. tärkeästä. Ja ei kun vaihtaan treenivaatteet ja alkoi challenge! Piip-viivajuoksutesti, 1min vatsalihastesti, 1min punnerrustesti ja venyvyystesti. Ihan oli tyytyväinen tuloksiini. :) Piip-testi oli sisätiloihin modifioitu ja tulokseksi sain 101 piippiä, vatsalihaksissa tulos 64 ja ai että kun mun vatsalihakset on krampissa vieläkin.. Punnerruksia päkijöiltä 48! Tähän oon erityisesti tyytyväinen. Ja venyin n. 22 eteentaivutuksessa jalkojen yli :)

Noh, sitten ohjauskierros nro2. Se ei todellakaan mennyt omalta osaltani yhtään niin hyvin kuin eka kerta. Olin ihan nuutunut, enkä ees muista siitä mitään.. Ei mikään ihme, että sain palautteena ottaa huomenna paremmin vuorovaikutusta "asiakkaisiin"... Eli nyt huomenna pitää tsempata kyllä niin paljon kun vaan pystyy!

Huomiseksi on opeteltavana biisi nro 9 eli POWER-biisi ja kerähyppyjä tehdään yhteensä sellaiset mmm... vaivaiset 60 kertaa! :D Joten ei muuta kuin pitäkää peukkuja, että selviän täältä hengissä :)

Tässä nyt jo n. 5-6 treenikertaa biisistä läpi ja voin kertoo, että rankkaa tulee olemaan.

Mutta nyt suihkuun, syömään ja sitten ehkä katon vaan sarjoja läppäriltä.. Nyt on vaan niiiiiin väsynyt! Hyvää lauantaita kaikille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti