maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kohti talvea?

Nyt on taas juhannus ohi ja seuraavaksi ruvetaan odottaan joulua? No eih! Nyt se kesä vasta tästä alkaakin, eli ei muuta kuin helteitä odotellessa :)

En todellakaan tehnyt kävelylenkkiä kummempaa juhannusviikonlopun aikana.. Ja jotenkin tuntui hyvältä vain olla ja nauttia kesästä mun perheen kesken. Ja sitten vähän kävin ihastelemassa koiravauvoja, joista onneksi yksikään ei mahdu meille :)

Mitäs teidän juhannukseen mahtui?? :)

Tässä vähän kuvia juhannuksesta. Meidän perhe oli asuntovaunuilemassa Keski-Suomessa ja liityin heihin Ällän kanssa muutamana päivänä päivisin ja öiksi palattiin kotiin nukkumaan :)

 Kaksi Me&I-serkusta laitettiin vierekkäin......lopulta helpotti elämä :)Lauantai kului Joutsan suunnilla kasvattajalla, kun mun koirani teki pieniä juhannustaikoja <3 Kaksi urosta ja yksi narttu syntui juhannusaattoyönä :)
Tänään palasin arkeen sijaistamalla heti aamusta kiinteytystunnin. Ah, ihanaa! :) Hauska oli kyllä vetää kylmiltään parin kuukauden tauon jälkeen joku ohjelma.. vaati ihan hirveästi aivotyöskentelyä :)

Multa jo kerittiin kysymäänkin, tulenko käymään tänään Lidlissä, kun on taas urheiluvaatteita myynnissä.. No, tietenkin! Kiinteytyksen jälkeen kävin Seppälän Lidlssä, harmi vain liian myöhään. S-kokoiset pinkit shortsit ja topit sekä vihreät topit oli jo loppunut. Eikä mikään ihme, ne oli aika ihanan pirtsakan värisiä luonnossa! Todellakin olis lähtenyt matkaan ;)

Noh, otin mä sitten testaukseen itselle ja miehelle "barefoot"-tyyliset Crivit-merkkiset lenkkarit. Itselle sini-vihreät ja miehelle oranssi-mustat. :) Hauskan väriset ja ihan hyvän oloiset jalassakin! :) En ehkä juoksemaan lähtisi, mutta kävelylenkeille todellakin voin laittaa :)

Ja mielestäni ihan hyvännäköisetkin! Vai mitä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti