maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikko 43

CrossOver-tunnilla

Kävin keskiviikkona tutustumassa meidän Kuntomaailman CrossOver-tuntiin. Ohjaajana toimi Petri. CrossOver-tunnista Kuntomaailman kotisivuilla kerrotaan näin:

"CrossOver - kuntoa ennätysajassa!

CrossOver on monipuolinen, urheilullinen tunti, jossa yhdistyvät lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu. Tällä tunnilla kunto kasvaa kohisten, ja vahvistut ja kiinteydyt nopeasti. Tunti kehittää myös ketteryyttä, nopeutta, koordinaatiota ja tasapainoa.

CrossOver-tunnilla haasta itse itsesi, joten tunti soveltuu kaikille - myös aloittelijoille. Voit säätää itse tunnin tehoa valitsemalla sinulle sopivan vastuksen sekä intensiteetin. Harjoitteet tehdään siis omaan tahtiin, eikä tunti sisällä askelsarjoja, joten tällä tunnilla ei ole pelkoa "muiden jalkoihin" jäämisestä! Tunti sopii niin miehille kuin naisille!

CrossOver-tunnin harjoitukset ovat vaihtelevia, ja toiminnallisia. Välineinä CrossOver-treenissä käytetään vaihtelevasti painotankoja, kahvakuulia, käsipainoja, jättipalloja, step-lautaa, ym. Tunti sisältää sekä kiertoharjoittelua että ryhmätreeniosion.

Valmistaudu tunnin lopussa tehtävään "energiapurkaukseen", joka ei jätä ketään kylmäksi! ;)..."

Omat kokemukset CrossOver-tunnista erittäin positiiviset! Sopii hyvin vastapainoksi esim. aerobiselle Bodycombat-tunnille :) Lämmittely tehtiin spinning-pyörillä, joten alavartaloon sai hyvän lämmön päälle. 

Ensimmäinen puolikas osio tehtiin kolmella eri pisteellä. Valakyykky+pystysoutu, jättipallon päällä pystypunnerrus vuorokäsin+ vatsat pallo jalkojen alla+ punnerrukset kädet pallon sivuilla, kahvakuulalla heiluri+hauis. Jokaisella pisteellä oltiin 5minuuttia ja toistoja tehtiin 10-15 kpl. 

Toisessa osiossa toistettiin seuraavia liikkeitä 3x5min ajan: askelkyykky levytangolla, hiihtohyppy+voimatanko, penkkipunnerrus jalat maassa/sotilaspenkkinä, kahvakuulalla ojentajaan ja hauikseen suunnattu liike.. Liikkeitä toistettiin 10-15 ja 5min pätkän jälkeen lisättiin suuremmat painot.

Tunti todella sopi miehille ja naisille. Tunnilla todella sai hien pintaan ja lihaksissa tuntui seuraavana päivänä. Enemmänkin olisin saanut irti, mutta en ihan alusta asti uskaltanut irrotella, kun ei tiennyt täysin, mitä on luvassa. Suosittelen tuntia niille, jotka tykkää vähän rääkätä itseään :D Eli juuri sopiva tunti mulle! ;) Tuolla pitää käydä toistekin!

Tutustumassa vauvauintipaikkaan

Torstaina kävin vähän katselemassa jo tulevan vauvauintiryhmän menoa. Hauskalta näytti ja kovasti odotetaan nyt tulevaa torstaita, että päästään itsekin ryhmään! :)


Lauantaina aamusta mentiin jälleen Laajavuoreen Rantasipi-kylpylään. L:n kanssa kerrattiin viime kerralla läpikäytyjä perusuintiotteita ja opittiin pari uuttakin. :) Katottiin jälleen sukellusrefleksi kaatamalla vettä ämpärillä, ja kun L tuntui ihan hyväntuuliselta, niin L teki jopa kaksi kertaa ihan sukelluksenkin, eikä sekään pikkumiestä paljoa hätkäyttänyt! :)

pieni vesipeto <3

Pään käsittelyä

Lauantai-iltana pääsin kaverin hiuskäsittelyyn ja keskiviikkona tämä kaverini Merja tekee mulle kampauksen koulutyökseen, kivaa! :) Hiuksista tuli ihanan tasaväriset ja kiiltävät! Jee!! :)

Pakko mainostaa täälläkin kaverini tulevaa työpaikkaa, jossa vietetään tällä viikolla avajaisia. Suosittelen ainakin Merjan hiuspalveluita ;) Kauneus- & Hiushoitola Maaritin avajaisia pääsee siis juhlimaan torstaina ja perjantaina, suosittelen poikkeen :)Bodycombatia sunnuntaina

Sunnuntaiaamu aloitettiin jälleen Bodycombatilla, ihana aamunaloitus! Kaiken lisäksi sai ilahtua, että päivä olikin tunnin pidempi <3 Koko lihaskunto-osuus meni ensimmäisen kerran päkijöiltä!! Jippii!

Yhteenvetona, mahtava viikko oli tuo viikko 43 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti