maanantai 1. lokakuuta 2012

Ikävä lokakuu?

Niin saapui lokakuu ja väsymys! Sinänsä ihan kiva, kun joulu ja talvi lähestyy, mutta tämä kurakeli ja hirveä pimeys pistää aina mielen synkäksi.. Lokakuun ensimmäinen päivä ja olin valmis jo seiskan aikaan menemään nukkumaan, koska elimistö sanoi, että on pimeä -> eli yö.. Myös koiraharrastaminen vaikeutuu, kun hyvin valaistuja kenttiä on vaikea löytää! Plääh, tylsin aika vuodesta!!!

Eiköhän pikku-herran voimin jakseta tämä syksy paremmin kuin edelliset. Erityisesti viime syksy meni täysin sumussa, kun nukuin vapaapäivät ja aina töiden jälkeen.. Tuohon kylläkin syyksi selvisi raskaus ja jossain vaiheessa myös alhainen hemoglobiini, joten ihan positiivinen syy superväsymykseen :)

Eli onneksi kotonani asuu tänä syksynä oikea valopilkku! Pikku-Ällän touhuja seuratessa ei voi kuin nauraa! Viikonloppuna herra oppi kyynelehtimään ja nauramaan. Vielä en ole itse saanut naurua aikaiseksi, mutta meidän koirat ovat sen verran huvittavia, että niille on jo muutamat naurut naurettu :)

Jos tästä lokakuusta listataan plussat ja miinukset, taitaisi tänä vuonna plussat viedä voiton. Kurakeleihin ei voi vaikuttaa, mutta itselle voi pukea goretexiä ja vedenpitävää päälle (mistä tulikin mieleen, että pitäisi ostaa jotkut kivat kumisaappaat). Pimeyteen auttaa valo, josta lisää jo seuraavassa postauksessani. Väsymykseen auttaa nukkuminen, uusien harrastusten kokeileminen / aloittaminen (kuten itsellä vauvajooga), vitamiinit, terveellinen ruokavalio ja se, että hyväksyy, että välillä saa olla väsyneempi. Erityisesti tuo viimeisin on itselle välillä kovinkin vaikeaa. Suorittajana on tuntenut itsensä joskus jopa luovuttajaksi, kun on jäänyt sohvalle makaamaan. Onneksi tämä piirre on vähän helpottanut Ällän tulon myötä! :) Eli olen oppinut ottamaan rennosti, kun tuntuu siltä :)

Tämä kappale sopii lokakuun aloitukseen kuin nenä päähän! itse olen kyseistä biisiä käyttänyt jonain vuonna syksyn spinningtunnilla. Kiva ysäribiisi treeneihin! Viikon treenimusaehdotukseksi Hausmylly - ikävä lokakuu:



Itselleni mukavaksi piristysruiskeeksi tuli myös ryhmäliikuntatuntien ohjaamaan palaaminen. Ihan mukava herätys sunnuntaina lähteä klo 11.30 ryskimään ja vetää itsensä aivan hapoille. Ehkä sunnuntain ohjaus ei mennyt ihan niin kuin piti, mutta kivaa oli ja RASKASTA!!! Maanantaina ei meinannut päästä ylös sängystä, kun vähän tuntui reisissä ja pyllyssä :D Onneksi maanantaiaamu starttasikin vauvajoogalla ja sai vähän avattua kroppaa ja mieltä. Ihan huippu viikonaloitustapa!!! Ihanaa, kun sai jälleen nauraa tunnilla ja nähdä muita äitejä ja vauvoja. Tuo on siitäkin kiva liikuntamuoto, että siellä tulee juteltua muille tuntilaisille :) Ensi viikolla taas, mutta sitten onkin kolmen viikon vauvajoogista.

Päivän joogavaatetus: housut Me&I Magic Knickers, paita H&M mama 

Ällällä Lipfish -merkkinen leijonapuku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti