keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Valoa niille, jotka pimeydessä vaeltaa

Viime postauksessa jo puhuin siitä, että kurjaa pimeää syksyä helpottaa valo. Kyllä, niinkin yksinkertainen asia :D Nyt pienenä mainoksena ja vinkkinä vinkkaan seuraavanlaisen kiinailaisen sivuston, josta saa oikein hyviä lamppuja halvalla. Toimitusaika on aika vaihteleva, mutta niin vain kotiin saapui kaksi lamppua, toinen melkein viikossa, toinen varmaan yli kolmessa viikossa.

Sivusto on sellainen kuin lightmalls.com

Sieltä meille kotiutui tällainen 3600-Lumen 3T6 LED High Power Bicycle Light For 3*Cree XM-L T6 4-Mode LED bike light Kit
Lampun tiedoissa lupailtiin 3600 lumenia. Noh, ei se kirkkaimmillaankaan sitä ole, mutta kyllä on hintansa väärti! Miekkonen vielä tilasi tukevan lumilight-päätelineen osoitteesta taskulamput.fi. Teline on todella tukeva päässä ja pieni akku kulkeutuu oikein näppärästi mukana vaikkapa taskussa. löytyy täältä.

Tällä lampulla oikeasti näkee lähteä juoksemaankin maastoon tai maastopyöräilemään, mutta sitten tarvisi kypärätelineen... ja tukevan päätelineen vuoksi lamppu matkaa todella vaivattomasti mukana! :)

Toinen lamppu ei näyttänyt ole olevan enää myynnissä. Tai sitten puusilmä ei vain nähnyt... Valoa siitä ei lähde ollenkaan niin paljoa kuin tuosta akullisesta, mutta kyllä tuollakin näkee metsässä. Tämä lamppu toimii AA-paristoilla.


Kyllä nyt kelpaa, kun näkee ja pääsee lenkkeilemään metsään pimeydestä huolimatta.. Kuitenkin kolmen koiran ja Manducassa kököttävän vauvan kanssa haluaa mahdollisimman vähän käsiin mitään, joten tällaisilla vehkeillä se onnistuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti