maanantai 27. elokuuta 2012

Kuntomaailma

Kuntomaailma, paikka jossa ohjaan, on yksi Jyväskylän isoimmista kuntokeskuksista. Torikeskuksessa sijaitsee pelkästään naisille tarkoitettu Vivian ja Ahjokadulla sekä naisille että miehille tarkoitettu keskus. Molemmissa pisteissä on ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalit.

Aloitin ryhmäliikuntatuntien ohjauksen vuonna 2002 eli nyt syksyllä minulla on niin sanotusti juhlavuosi ohjauksien parissa :) 10 vuotta pienestä elämästäni on aika pitkä aika ja toivottavasti vielä toiset 10 vuotta kuluu näiden parissa! :) Ohjaaminen antaa paljon enemmän kuin ottaa :) Nyt olen ohjannut Kuntomaailmassa marraskuusta 2009 lähtien eli siitäkin tulee kohta kolme vuotta :D Kyllä se aika rientää :)

Pidin kuitenkin taukoa jossain vaiheessa asuessani Jyväskylässä ja etsin paikkaa, missä juuri minä haluan kuntoilla. Tuolloin kahlasin mm. Satsin ja Elixian läpi, mutta Kuntomaailma tuntui silloin itselle parhaimmalta vaihtoehdolle ja itse asiassa luultavasti saattaisin valita sen edelleen :) Treenailin asiakkaana Kuntomaailmassa n. 1,5 vuotta. Tykkään itse Kuntomaailmasta juuri sen moninaisuuden vuoksi ja siksi, että tunneille voi mennä ilman meikkiä ja hiuksien laittoa! :) Tykkään itse treenivaatteiden valitsemisesta treeneihin, mutta välillä on kiva mennä vaikka kollarit jalassa ja tuonnehan voi mennä :)

Kuntomaailmassa alkaa tällä viikolla syyskausi ja palaan itsekin ohjausrinkiin syyskuun lopussa. Lukkari on kivannäköinen ja kauteen mahtuu monenlaisia tunteja ja jopa kolme uutuustuntia.


Uutuustunteja on Sh'bam, Bailamama ja Functional Training.

Itse kävin kesällä testaamassa Liikuntakeskus Pinkissä Sh'bam-tuntia. Tunti on 45 minuuttia pitkä ja helppo koreografialtaan. Mukava ja tutustumisen arvoinen tunti, vaikkei olisikaan tanssi-ihminen. :) Itselle noista uutuustunneista kuitenkin luultavasti tuo Functional Training on minulle sopivin :) Siinä yhdistetään lihasryhmiä samaan liikkeeseen esim. näin: Kirsin blogiteksti.

Tässä Kuntomaailman omasta blogista esittelyt kaikille kolmelle tunnille, joten ei muuta kuin tutustumaan! :) Lauantaina 1.9. on avoimet ovet ja jos kiinnostaa mennä tutustumaan joko uutuustunneille tai vanhoille tunneille, niin tässä aikataulu:


Ovet avoinna, tervetuloa klo 9.30 alkaen

10.00  IISEE (sisäpyöräilytunti) / Niina
10.20 BODYPUMP® / Niina
10.40 BODYBALANCE® / Niina
11.00 tauko
11.10 Jooga / Annika
11.40 BailaMama® Women / Annika (Uutuustunti)
12.00 tauko
12.10 Kiinteytys / Iida
12.30 BODYPUMP® / Iida
12.50 Venyttely / Iida
13.10 tauko
13.15 SH’BAM® / Viivi ja Marianne (Uutuustunti)


Mutta myös ihan vain salille pääsee tutustumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti