keskiviikko 22. elokuuta 2012

Äidin kiinteytys -projektin kestävä pikkumies

Mulla on aivan ihana 10-viikkoinen pikku-ukkeli, joka katselee mielellään sitterissä, kun äiti treenaa :) Viime viikolla se tuijotteli koko tunnin tyytyväisenä mun Bodycombat-treeniä. Noh, tänään treenasin Bodypumppia ja hyvin näytti jälleen viihtyvän :) Naureskeli vain välillä! Tosin ehkä mun ähinä varmaan olikin aika huvittavaa! :D


Treenasin ihka omilla painoillani, joita ei ole tullut käytettyä, vaikka ostin ne ehkä jo kaksi vuotta :D Joten jo oli aikakin!

Aivan mahtavat treenit, vaikka "tunnilla" oli vain screeni, minä ja pikkumies :) Hiki virtasi ihan yksistäänkin treenatessa. Punnerrukset piti vain tehdä kevyemmin, kun eilisestä kaatumisesta on kämmen vielä vähän hellänä.. Ohjelmasta tuli vielä hirveästi hyviä muistoja mieleen, sillä ollessani Bodycombat-koulutuksessa, viereisessä salissa treenattiin kyseistä ohjelmaa, joten siksikin sitä oli kiva treenata :)


                              Kuva otettu screeniltä

Alkulämppään otin 3,5 kiloa /pää
Kyykky 8,5 kg/pää
Rinta 5 kg/pää
Selkä 5 kg/pää
Ojentajat 2,5 kg/ kick back
Hauis 2,5 kg/pää
Askelkyykky 2,5 kg/käsi
Hartija 2,5 kg/käsi
Vatsat 2,5 kg lisäpaino

Harmi vain, että kotoa löytyy vain vitoset, 2 ja puolikkaat ja ykköset... joten kyykkyjä ei pysty kehittään hirveästi kotona, mutta kehitetään sitten muita kotitreeneillä :)

76-ohjelman lempibiisini on ehdottomasti Milk incin kappaleesta Storm muokattu biisi, joka on askelkyykyissä! Aivan huippubiisi!

Tässä alkuperäinen kipale. Naiset ja herrat: Milk Inc - Storm, olkaa hyvä! ;)

Lähde: http://www.youtube.com/watch?v=_1fpnsnRPHg&feature=fvwrel
Kun käsi paranee, on pakko päästä taas ihan oikeille tunneille :)

Päivän treenivaatetus: Toppi Under Armour, housut Me&I Magic Knickers, huivi David, kengät Nike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti