keskiviikko 29. elokuuta 2012

Eka juoksulenkki rattaiden kanssa

Aamupalaksi nassuun kaurapuuroa kera tämän vuoden mustikoiden. Ulkona paistoi aurinko ja mittari näytti 17.8 -astetta. Mikäs se mahtavampi juoksuilma! Noin kuukausi sitten otin lenkillä pieniä pätkiä hölkkää rattaiden kanssa ja koska olin vielä vähän flunssainen, niin hölkkäpätkät olivat hyvin lyhkäisiä.

Päätin, että lenkille lähden pojan kanssa, jaksan taikka en, mutta kokeilla pitää! Itse asiassa tämä päätös tapahtui siinä klo 5 aikaan aamulla valvoessani pojan kanssa. Olinhan juuri saanut nukkua putkeen 4,5 tuntia! Aiai <3
Ei muuta kuin lenkkarit jalkaan, poika kärryihin ja menoks!

Juoksu tuntui aluksi suht kevyeltä (noh, ehkä alamäki vähän vaikutti asiaan), mutta alkukeveyden jälkeen huomasin, miten raskasta tuollaisten ehkä n.10kg:n vaunujen + 5kg:n pojan kanssa se olikaan.. Eli tehokas treeni tuli!

Juoksun rytmitys oli hirveän vaikeaa. Tuntui, ettei oikein löytänyt sitä tatsia ollenkaan. Ehkä sitten muutaman lenkin jälkeen? Toinen, mikä oli hirveän vaikeaa, oli käsien käyttö! Missä ne pidetään juoksun aikana? Pidin tiukoimmissa mutkissa molemmat kädet tangolla, mutta yritin pitää toisen käden vapaana ja työntää toisella. Oikealla kädellä työntö tuntui luontevammalta, mutta eiköhän tuokin ajan kanssa helpotu.. :)

Matkaa kertyi n. 4,5 kilometriä ja se oli aivan tarpeeksi! Erityisesti, kun viimeinen 1,5km oli enemmän tai vähemmän mäen nousua, niin jo tuntui reisissä, vatsalihaksissa! ja pohkeissa. :) Summa summarum - mahtava fiilis! Tätä lisää!!

Nämä vaan edelleen ovat niin!!! <3



Päivän juoksuvaatetus: Paita Crivit Sports (Lidl, kyllä Lidl! ;) ), housut Asics, lenkkarit Asics


Tästä biisistä otin vauhtia juoksuun! Dj Mangoo - Eurodancer

Mahtava biisi sekä juoksuun että pyöräilyyn. Jalat rullaa mukavasti mukana :)



______________________________________

Testauksessa McKinley Aquamax -varsilenkkarit

Ostin keväällä kyseiset kengät, mutta kerran käytettyäni niitä heitin ne varastoon, sillä varsi otti juuri inhottavasti nilkan kehräsluuhun (palloluu)... Ajattelin, että myyn ne eteenpäin, mutta päätin kuitenkin antaa kengille toisen mahdollisuuden ja puin paksuimmat vaellussukat, jotka kaapista löysin ja käänsin varret vielä kaksin kerroin nilkan kohdalle :D Johan oli volyymia suojaamassa luuta. :)

Vähän tönköt oli edelleen kävelyyn ja toiseksi ne olivat vielä näillä keleillä ihan törkeen kuumat johtuen paksusta sukasta. Plussaa on nauhojen pikakiristys, kun ei tarvitse solmia naruja ja ne ei aukee kesken lenkin. Vedenpitävyyttä en päässyt kokeilemaan, kun aurinko paistoi, mutta eiköhän tässä syksyllä sada sen verta, että sitäkin pääsee testaan. En kyllä kuitenkaan ehkä toiste osta tällaisia. Jotenkin nuo varret ei oo mun juttu...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti