keskiviikko 14. elokuuta 2013

Voihan pylly!

Aloitan nyt kuitenkin tämän postauksen hehkutuksella, niin on mukavampi lopussa sitten valittaakin :D Nimittäin Holtzin tilaus saapui jo eilen, joten sain mun combat-tunnille heti uudet, ihanat shortsit :)

Ihan hurjan nopeaa toimintaa tuolla Holtzilla! Maanantaina jätin tilauksen klo 10 aamulla ja jo tiistaina tuotteet oli haettavana omasta postista klo 16! :) Tuo on kyllä liikkeen positiivinen puoli, nimittäin ei oo koskaan mennyt kahta päivää pitempään tilauksen saamisessa. :)

Nyt kun on taas combat vaan kerran viikossa ja sai taas parit motivaatioshortsit, niin heti alkoi harmittamaan, että kun on tunti niin harvoin! :D Ehkä sitä kerkiäis käymään treenaamassa sitten muittenkin tunneilla enemmän? :)

Eikös ookin aika päheet? :)


Mutta sitten siihen valitusosioon... Bodycombat ja 2.biisi. Kiertopotkuissa mun pylly repesi... Tai nooo siis oikeastaan venähti. Innostuin hyvän biisin ja menon tahdissa rykäisemään kiertopotkut turhan korkeelle, niin siinä sitten kävi niin, että vasen pakara venähti. :( Onneksi se ei ollut este vaan hidaste, ja vedettiin siihen sitten Bodycombat ja Bodyattack. :)

Toivottavasti ei olisi kauaa kipee, mutta kyllä mulla on sellainen kutina, että kun tuolta syvältä venähtää suuri lihas, niin ei oo varmaan parissa päivässä kunnossa. Yöllä oli pakko nousta ottamaan burana800, että pystyi nukkumaan, kun kiristi sen verran pahasti :( On tämä munkin harrastus vaan vaarallinen laji! (tai ainakin sitten, jos ei ymmärrä omia rajojaan ;)

Bodyattackissa tuotti melkoisia vaikeuksia 7.biisi, jossa on kaksi tiimiä ja biisissä liikutaan L-muotoisesti. Kun lähes kaikki asiakkaat olivat ekaa kertaa Bodyattack-tunnilla, niin ei osannut oikein ilmaista tarpeeksi selkeästi suuntia, mutta kaippa nuo tiimibiisit helpottuu, kun meno alkaa oleen tutumpaa asiakkaille?? Joohan? Vai olinko oikeasti vain niin surkea ohjaaja?

Valitusvirsi päättyy nyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti