torstai 15. elokuuta 2013

Nyt saa sataa!!!

Mua, eikä Ällää haittaa enää syksyn sateet, nimittäin kalusto vesikeleillä on nyt kunnossa.

Käytiin aamupäivästä treenaamassa koirien kanssa hallilla ja otettiin heti vermeet testikäyttöön ja ainakin pikkumies tuntui tyytyväiseltä, oma puku tuntui vähän turhan suurelta. Ehkä jossain vaiheessa pakkomyyn omani miehelle ja ostan itselle jonkun pirtsakkaamman värisen ja pienemmän. :)Ällän vaatteet ReimaTec, omat Hong Kongista :) Valkoiset saappaat TretornPäivällä käytiin naapurin kanssa kollegani Annan Bodyattack-tunnilla. Olipa muuten rankkaa olla asiakkaana! Ohjaajana saan niin hirveän adrenaliinipiikin, että sen myötä jaksaa mitä vaan, mutta nyt olin täysin omillani, niin meinasi hengittäminen olla raskasta power-kappaleessa! Huh!


Illalla vielä leivottiin huomisia Me&I-kutsuja varten mansikkahyydykekakkua ja L sai oman osansa. 
Huomisten eväiden leivonta jatkuu huomenna, kun leivotaan vielä amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa ja suolaisena ruokana on broileripastasalaattia :)


Tosiaan Me&I:lta ilmestyi eilen uusi syyskuvasto ja aika retrohenkisiä on vaatteet, mutta löytyi sieltä jotain kivaa. Ihan ei nyt vielä Ällälle löytynyt ensivilkaisulla mitään tilattavaa, mutta itselle löytyi maailman mukavimman tuntuiset housut ja aika pähee pipo! :)
Kuvat lainattu Me&I:n sivuilta

Kuvastot löytyy kokonaisuudessaan Me&I:n kotisivuilta

2 kommenttia: