maanantai 12. elokuuta 2013

Shoppailua "karkkikaupassa"

Sain tänään shoppailla pitkästä aikaa yhdessä mun lempinettiliikkeessä, nimittäin Holtz.fi:ssä. Holtzista saa eri taistelulajikamppeita. Erityisesti tuossa liikkeessä houkuttaa Venumin tuotteet, joita sieltä löytyykin todella kattavasti.

Valitettavasti pienellä rahalla tuosta shoppailusta ei koskaan selviä, sillä valikoimaa tuntuu olevan vähän liikaakin, joten sitä joutuu aina tilaamaan parit shortsit :D Onneksi tämän päivän shoppailusummasta suurin osa kuului Kuntomaailman kimppatilaajille, jolloin säästettiin postikuluissa. Kivaa, kun jopa yksi asiakas lähti kimppatilaukseen mukaan! Mutta onhan ne nyt niin hienojakin, ettei mikään ihme! ;)

Holtzissa shoppailu on kuin shoppailisi suuressa karkkikaupassa. Ja eniten aikaa meni siihen, että sai päätettyä, mitkä shortsit eniten tahtoo tilata. :D Halusin tilata tällä kertaa hyvin yksinkertaiset ja sellaiset, jotka sopisi kaikkien kenkieni kanssa yhteen, joten päädyin näihin:


Mutta koska en pystynyt yksinkertaisesti olemaan tilaamatta toisiakin, tilasin myös nämä ihanat ruskeat.. (no kun halvalla sai!! ;)

Kimppatilaajakavereilla oli ehkä siistimpiä valintoja, mutta kaipasin nyt jotain neutraalimpaa. Onhan mulla nimittäin jo ennestään vähän hurjemmat ja värikkäämmätkin yksilöt:


Ja sitten multa löytyy ihan todella neutraalia, ja melkeinpä vois pitää tylsinä (mutta tykkään kyllä näistäkin):

Joten nyt tulee sitten näiden neljän välimuotoa. :)

Eilen kävin vetämässä mun miksauscombatin ja tulipa sitten pieni unohdus 56-ohjelman biisissä, kun keskityin niin hirveästi muihin biiseihin. Ihan hävetti moinen moka :( Onneksi tunnin jälkeen pari asiakasta tuli kehumaan onnistuneesta miksauksesta, niin ei harmittanut enää ollenkaan! :)

Mutta huomenna tiistaina vedetään sitten täydellisesti ;) Ja perään BODYATTACK!!!!

Kävin tänään tsekkaamassa Naisten kuntokeskus Kuntomaailman uudet tilat tarkemmin ja perehdyin musalaitteisiin, niin ei tarvi huomenna jännittää niitä, kun on jo tarpeeks jännäämistä miksausohjelman ja Bodyattackin kanssa. Hui kamala! Mutta silti niin ihanata! :D

Kaikki kuvat lainattu osoitteesta: http://holtz.valmiskauppa.fi/index.php


2 kommenttia:

 1. Voi ei, mä oon missannut sun kimppatilauksen! Siitähän oli joskus viime kuussa puhettakin? Voisinkohan joskus sovittaa sulta noita Venumeita niin voin sitten tarvittaessa tilata itelleni kanssa? :)

  Multa jää attackit valitettavasti väliin huomenna, mutta kyllä mä vielä ehdin vaikka oishan se ollut jo hienoa tulla uuteen saliin heti kun mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelin kuntomaailman fb-sivuille tilauksesta viestiä, mutta eihän se sieltä varmasti helpolla löytänyt :/ tottakai voit kokeilla joskus mun shortseja, sovitaan vaan päivä, jolloin kiikutan sulle puhtaat yksilöt sovitettavaksi :)
   onneks attack jatkuu, joten tästä lähtien pääsee viikottain :)

   Poista