torstai 22. elokuuta 2013

Apu löytyi Lidlistä

Jossain vaiheessa pohdiskelin, että tarvitsen jumppatossuille jonkun oman kaapin, kun ne valtasivat vaatehuoneen lattian ja olivat aina tiellä.

Jonain päivänä kävin Lidlissä ruokaostoksilla ja tapani mukaan kiersin tavaralaarit, sillä sieltä aina silloin tällöin löytää hyödyllisiäkin juttuja. Noh, kerrankin sattui löytymään niin täydellinen löytö, kuin voi vaan kuvitella - vähän tilaa vievä kenkäteline, jonka saa laitettua roikkumaan joko oviin tai kaapin oviin. :) Aivan huippukeksintö!! :) Kenkäparejakin tuohon telineeseen mahtui jopa 12 parit, joten mikä parasta - voin vielä shoppailla tulevaisuudessa ainakin neljät parit ;) :D No jospa en nyt ainakaan ihan pariin kuukauteen.. :)





Siskoni teki tilauksen Dermosil-yritykseltä. Löysin kuvastosta itsellenikin jotain, nimittäin foot antipenspirant sprayn. Keksin, että kengät pysyisi ehkä paremman tuoksuisena, jos jokaisen käyttökerran jälkeen suihkautan tätä.. :) Onko teille käyttökokemuksia??



Mutta sitten vähän surkeita uutisia.. Syysflunssa löysi meidän perheen viikonloppuna. Ällällä flunssa meni ihan kuumeeseen asti, mutta itse olen ollut vain ihan totaalisen tukossa nenästä tiistaiaamusta. Tiistain tuplatunti jäi jo väliin ja sunnuntain attackillekin on jo valmiiksi sijainen, joten lepäillään nyt rauhassa, kun ensi viikolla pitäisi olla kunnon tikissä, kun kuvaan 1.9. BA-lisenssivideoni!! HUI JA APUA!!! :/


Flunssaisin terveisin Jenny

2 kommenttia:

  1. Onpas kätevä kenkäteline!

    Harmi että sairastuit, ei muuta kuin pikaista paranemista! Hyvä kuitenkin, että otat riittävän pitkän rauhallisesti, ettei iske mikään ikävä jälkitauti tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! :)

      Juu, harmillisesti edelleen nenä vuotaa ja yskä painaa, joten taitaa huominenkin mennä vielä saikulla jumppien osalta :(

      Poista