sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kesähaasteet 2011

Asetan itselleni uuden blogin myötä haasteita hyvinvoinnista ja elämäntavoista ja koitan noudattaa niitä kesän 2011 ajan. Kesällä tarkoitan ajanjaksoa toukokuusta elokuuhun. En aio haastaa itseäni mihinkään "bikinikuntoon" ym sellaiseen vaan ihan sellaisia haasteita, joilla ehkä parannan elämäntapojani ja elän jälleen terveemmin ja pitempään. :)

The haasteet kesälle 2011:

  • Enemmän vihanneksia ja hedelmiä sekä kuituja
  • 1 itsensä hemmottelu / kk (esim joku hoito, parturi, hieronta ym)
  • Vähemmän kahvia (vedin talven ajan kahvia ihan järjettömiä määriä ja nyt kun mahani ei toiminutkaan kuin yleensä, join vähemmän kahvia ja se tuntui hyvälle)
  • Enemmän venyttelyä
  • Viikossa 1 lenkki + joku muu ulkoliikunta
  • Pikkuisen vähemmän herkuttelua
En pidä itseäni minään lihavana, enkä tanakkana. Kuvailisin itseäni normaalivartaloiseksi. Viime aikoina vain liikuntasuoritukset ovat vähentyneet ja jossain vaiheessa lihasten tilalle on tainnut tulla jotain läskin tapaista, joten ehkä asialle on aika tehdä jotain vielä, kun se on mahdollista. :) Toiseksi työkaverini kuvaili vartaloani "kaivovedenkantajaksi" - lyhyet jalat, pitkät kädet, paino kertynyt alavartolaan. Tuo sai minut pysähtymään ja miettimään, että jospa sitä onkin hiipien tullut tanakampi.. ? Nyt tai ei koskaan kannattaa puuttua hetkeen! :)

Elokuun 2011 lopussa aion tarkastella kriittisesti olenko toteuttanut haasteeni vai olenko ollut täysin retuperällä! Joten jännityksellä odottamaan kesää! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti