tiistai 24. toukokuuta 2011

Aurinkoista ja sateista tiistaita

Hyvin nukutun yön jälkeen aamupalaksi ruisleipää ja maitoa, eli ei kahvia! Aamupalan jälkeen suunnistin Jyväskylän Agility Teamin järjestämään agilitynäytökseen, missä kävin juoksemassa Nemon kanssa pari kertaa lyhyttä rataa.

Aginäytöksen jälkeen kaupasta tarttui matkaan verigreippiä, salaattiainekset, raejuustoa ja rahkaa ja paljon muitakin terveellisiä tuotteita. Terveellisten ruokien lisäksi tosin lähti irtokarkkia matkaan, sillä minulla hyvin paha tapa syödä hermostuneisuuteen tai jännitykseen jotain ja koska jännitin agikisoja, niin tuossa oli tulos. No, suotakoon irtokarkit kisapäivinä! :P

Kanasalaattia, joka oli höystetty extrachilillä ja valkosipulilla, lounaaksi omalla aurinkoisella terassilla. Ihanaa!! Tajusin tänään, että elämän hyvinvointiin kuuluu myös ne pienet ilonhetket, joita tuntee. Jotenkin sitä tuntee olonsa paremmaksi, kun pystyy nauttimaan pienistäkin asioista. Jos kaikki asiat vain ottaisi päähän ja olisi katkera kaikesta ympärillä tapahtuvista asioista, tulisiko helpommin sairaaksi tai eläisikö lyhyempään?

Sain tänään käsiini uuden Les Millsin Bodycombat-ohjelman 48. Kuuntelin levyn läpi ja täytyy sanoa, että musiikki oli hieman pettymys ainakin noin kerran kuunneltuna ja näkemättä liikkeitä. Ainut mieleeni jäänyt biisi oli Candee Jayn If I Were Yuo -biisi muokattuna nopeammaksi. Hassuinta on se, että tämä biisi on ollut combatissa joskus 5-7 vuotta sitten.. mutta kukapa niitä biisejä niin tarkkaan muistaa? :)

Tämä päivä onnistui vapaapäiväksi hyvin, sillä vedin vielä välipalaksi verigreippiä ja vaniljajogurttia, parhautta! :) Auringon paisteen vaihtuessa sadesääksi päivän päätti kaksi agilitystarttia JAT:n eli Jyväskylän agility teamin kisoissa Nalan kanssa. Kyllä tuollakin lajilla saa sykkeet nousemaan ;)

Yhteenvetona haluan muistuttaa, että pitää nauttia pienistäkin asioista, kuten auringosta, koiristaan, tulevasta kesästä ja hyvistä vihanneksista ja hedelmistä <3

Tältä näytti mun herkullinen lounas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti