sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Elämä uuteen kuosiin

Pidin vuosi sitten blogia elämästäni, liikuntasuorituksista sekä paastostani, joka koski kaikkia herkkuja. Tänään tajusin, että voin aloittaa bloggaamisen uudelleen, koska tykkään kirjoittaa ja pitää kirjaa tekemisistäni. Tämän huomaa siitä, että olen viimeisimmän vuoden pitänyt koirieni treeniblogia osoitteessa: vanha treeniblogi ja uusi koirien treeniblogi.Koirat ja avomieheni "T" on minulle kaikki kaikessa, ja pääsääntöisesti elämäni pyöriikin koiraharrastusten parissa, mutta koiraharrastusten lisäksi ohjailen ryhmäliikuntatunteja Kuntomaailmassa, käyn silloin tällöin juoksemassa, kiipeilemässä, tankotanssissa, jenkkifutiksessa ym.

Tässä blogissa tulen kertomaan treeneistä, syömisistä, elämäntavoista ym ja elämästä yleensä. :)

Sairastin kolmen viikon vatsataudin ilman syytä ja siitä selvittyäni ohjailin torstaina ensimmäisen Les Millsin Bodycombat-tunnin pitkästä aikaa. Tunnin pito oli rankkaa, sillä peruskuntoni oli rojahtanut nollalukemiin, mutta torstaista lähdettiin jälleen kohti uutta nousua.

Perjantaina kävimme "remmiläisten" eli jyväskyläläisten koiranomistajien kanssa pelaamassa norsupalloa. Pelasimme siis jalkapalloa jättipallolla. Oli mukavaa ja sykkeet nousi. Pelasimme noin tunnin verran taukoineen.

Tänään sunnuntaina kävin naapurini Teklan kanssa juoksemassa 8,5 km koiriemme Viiun ja Milan kanssa. Aikaa lenkkiin meni 1h ja 10 min. :) Oli virkistävää käydä kunnon lenkillä pitkästä aikaa! On se ihana, miten kaverista saa energiaa! :) Nyt saunan kautta nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti