keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syysretkellä

Tänään käytiin jätkän ja koirien kanssa Halssilan Hiihtomaassa syysretkellä.. Mitään hirmuisen erikoista ei retkessä ollut, sillä kävelemme Hiihtomaahan vievällä purrarilla lähes päivittäin.

Olin varautunut siihen, ettei Hiihtomaassa ole puita, kiitos miekkoseni, joka käski varautua! :) Otin mukaan sekä tulentekovehkeet että kaasukeittimen. Vanhana eräjormana (NOT!) jouduin käymään kaasukeittimen käyttökoulutuksen etukäteen puhelimen välityksellä. Kun liekki saatiin aikaiseksi, niin ei kuin kamat kasaan ja retkelle. :)

Niinhän siinä sitten kävi, että retkikeittimeen saatiin varautua ja niin ne makkarat paistui pannullakin, lähes yhtä näppärästi. :)

Maanantaina kävin PranaYogassa HotYin-tunnilla. Huvittavaa oli, että paikalla olleet miehetkin (4kpl) olivat joustavampia kuin minä. Tuo on vaan ihan pakko pitää itsellä ohjelmistossa, kun eipä tuota omaa huoltoa muuten tulisi tehtyä! :(

Eilen kävin vetämässä Bodycombatin (opastuksineen) ja Bodyattackin. Mä oon jossain sumussa tällä hetkellä noitten tuntieni kanssa ja pelkään, että asiakkaille jää paska maku tunnista, kun ei saa nipistettyä itsestään edes sitä 100%.. :( Kunpa saisin pian öisin lepoa ja kunpa lihakset pääsisi palautumaan joskus ja kunpa tuo kunto kasvaisi vaan tuosta nopeasti takaisin... ÄÄH!!!

Tänään otan kaikin puolin rennosti ja toivon, että poitsu vihdoin nukkuisi yöllä edes jotenkin!

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja tuttu paikka kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi vaan, että tuolta on aina ne puut loppu ja paikka on töhritty.. :(

   Poista
  2. Puita siellä oli kun kävimme paistamassa makkaraa, mutta likaista ja roskaista siellä on :(

   Poista
  3. Me ollaan aina satuttu silleen, ettei puita ole ollut.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Harmi kyllä kun noilta typeriltä töhryiltä ei taida säästyä mikään paikka enää :( hemskatin penskat.

  VastaaPoista