maanantai 14. lokakuuta 2013

Koomassa

Huhhuh, että on ihan oikeasti jaksaminen välillä koetuksella, kun yrittää yhdistää perheen, työn, ryhmäliikuntatunnit ja koiraharrastukset samaan elämään. Viikonloppuna se oikein pamahti silmille.

Poika nukkui kovin huonosti viikonlopun yöt (johtuen sunnuntaina puhjenneesta 40-asteen kuumeesta, mahd. enterorokkoa), lauantaina painoin 10 tunnin työvuoron, minkä lopuksi menin tekemään salitreenin, sunnuntaina 8h työvuoro + bodyattack.


Lauantain salitreenikin meni vähän väkisin vääntämällä, mutta halusin mennä löysästä olosta huolimatta.

Lämmittelyt kepillä 5-7min

Penkki (rintalihkaset)
1 x 15 x 20kg
4 x 15 x 27,5kg (nopeaan tahtiin)

Ylätalja (yläselkä)
1 x 10 x 35kg
3 x 10 x 40kg

Pystypunnerrus (hartijat)
1 x 10 x 7+7kg
3 x 8 x 9+9kg

Vatsat
kyynär-polvi 2 x 50 setti
ylävartalon nosto 1 x 50
hooveri
jalkojen vienti ylhäältä lähelle lattiaa 2 x 15
ylävartalon nosto 1 x 20


Paukkuja ei meinannut enää millään riittää sunnuntain bodyattackiin ja ainakin itselle jäi tosi huono maku omasta tekemisestä ja tsemppaamisesta. En tiedä, välittyikö tämä asiakkaille.

Sekin vei vähän fiilistä tunnin vedolta, että kun tunti ei ole vielä lähtenyt asiakkaiden parissa pyörimään odotetulla tavalla, niin alkaneen syyslomaviikon takia tunnilla oli vain kuusi.. Itse ainakin ihan hirmuisesti vielä lisäpotkua, jos sali on täynnä.

Itseä ainakin ottaa päähän tällaiset ohjaukset, eikä minun mielestäni tällaisia saisi tulla. Mutta. Me ohjaajatkin ollaan tosiasiassa ihmisiä ja meilläkin on välillä vähän rankempia jaksoja.

Nyt maanantai-aamuna olo on aivan hirveä, kun lihakset ei vaan yksinkertaisesti kerkiä palautumaan, kun öisin ei saa nukuttua pikkuherran heräillessä tunnin välein. Ihan hakattu fiilis.

Onneksi pääsee rentoutuun illalla hotyin-tunnille! (toivottavasti en taas nukahda tunnille :D)

Sunnuntain bodyattac-asu: kengät Nike, sukat Crivit, shortsit ja toppi Nike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti