lauantai 11. helmikuuta 2012

Salia, combatia - combatia, salia

"Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää. Pakkanen, kuljetaan nenät huurussaa..." Ja paskat sanon minä! Minä en ainakaan tykkää yhtään! On syvältä, että joutuu pukemaan kaikille koiranulkoilutus -lenkeille hirveät määrät vaatteita ja sitten koirat muutenkin hyppii seinille, kun eivät pääse treenaan, kun kerran-kaksi viikossa... Ja autot on aina jäässä, ja koko ajan on kylmä ja ja... Kyllä näitä inhotuksen syitä löytyy ;)

No, en ole päässyt hiihtämään, koska pelkään mun keuhkojen puolesta yli 15-asteen pakkasilla ja niitähän on taas riittänyt, mutta ehkä nyt parin viikon sisällä onni suosisi ja pääsisi suih-suih-suihkimaan! :)

Pakkasen paukkuessa on tarvinnut tehdä sitten sisätreenejä, ettei oma pää hajoa :)

Maanantain lyhkäiset salitreenit:

Alkulämppänä otin kepin kanssa heilutteluja käsille eri suuntiin. Lisäksi otin fyssarikaverin suosituksesta paljon nopeita kiertoja selkään sekä istuen että vähän nojaamalla eteenpäin.

Soutu (selkä paikoillaan)
lämppä 15 x 20 kg
3 x 15 x 22,5 kg
-> Mukavasti otti yläselkään ja tuntui seuraavan päivän combatissa :)

Hauis väkkyrätangolla tuettuna
lämppä 10 x 10kg
3 x 8 x 15kg

Ojentajat kick-backina
lämppä 10 x 5kg (molemmat puolet)
3 x 10 x 6kg (molemmat puolet)

Ja venyttelyt päälle (myös pakarat! ;) )


Tiistaina ja keskiviikkona Bodycombatia hyvällä sykkeellä ja hyvin jaksoi (eikä tuntunut ees raskaalta). Tiistain lihaskunnot vedin kevyempänä ja keskiviikon raskaampana.

Perjantain salitreenit:

Lämppänä n. 10 minuuttia kuntopyörällä sekä kepillä selänkiertoja sekä hyvää huomenta -liikettä keppi selkää vasten, jotta selkä pysyy suorana :)

Tasakyykky smith-tangolla
lämppä 20 x 20kg
2 x 12 x 40kg
2 x 12 x 45kg
-> Kyllä muuten tuntui, ettei reisille ja pakaralle ole hirveästi viime aikoina tehty lihaskuntoa, huhhuh!! Ja tuntuu edelleen :D

Kulmasoutu (vastaotteella)
lämppä 10 x 20kg myötäotteella
3 x 10 x 20kg vastaotteella navan yläpuolelle

Staattiset selkälihakset
2 x 30s välillä käsillä raskaantaen
2 x 60s

Staattiset vatsat hooverissa
2 x 60s

Ja lopuksi vähän jalkojen, selän ja pakaroiden venyttelyä.. Mutta siitäkin huolimatta reidet, alaselkä ja pakarat tuntuu vähän hakatuilta :D (ehkä useamminkin kyykkäilyä ;) )

Perjantai-päivän treenit kruunasi huippuateria Muang Thai -ravintolassa. Ai, että kun ruoka oikein imeytyi lihaksiin ja oli vielä superhyvääkin!! :) Otettiin ateria kahdelle, ja mulle oli alkupalaksi kana-kookosmaitokeittoa (nam!!!), pääruuaksi kanaa punacurry-kookos -kastikkeessa (nam! mulle vähän tulista, mutta törkeen hyvää!) ja jälkiruuaksi teetä ja suklaajäätelöä :) Kyllä oli mahtavat palkkariruuat :) Suosittelen käymään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti