perjantai 24. helmikuuta 2012

Bodycombatia toisen perään :D

14. ja 15. päivä ohjasin Bodycombat-tunnit ja 16.pvä oli, yllätys-yllätys Bodycombat!! :D Tosin tuossa viimeisimmässä oli erilaista se, että se oli ohjelman 51:n jatkokoulutus :)

Keskiviikkona ohjelmaan kuului myös keilausta ja joogaa. Keilaaminen oli todella tuskaista selälle ja tuntui, että jokainen heitto otti vain pahemmin selkään.. :(
Jooga oli erittäin hyvä tapa päättää keskiviikkoilta! :) Joogan veti Kuntomaailman kollegani Marianne. Päätin tunnin jälkeen, että joogaa aion todellakin jatkossakin kokeilla! :)

Ohjelma 51 on rankka!! Siis todella rankka, vaikka okei - elämäntilanteeni vuoksi minulla on 6 kiloa lisäpainoa, mutta tästä huolimatta moni ohjaaja on sanonut, että ohjelma on heillekin kova. :)

Mitä hyvää ohjelmassa on? Musat on mielestäni ihan ookoo-hyvät.. Eli yksikään biisi ei tuonut mieleen, että plääh, tällaista p*skaa, vaan päinvastoin osa sai vain hirveän draivin päälle (eli rankempia biisejä enemmän, jes! :)

Tässä vähän esimakua ohjelman biiseistä: Disturbed - Another Way To Die (BC-biisi alkaa n.1:20 kohdalta :)


Muuta hyvää oli, että nyt saa halutessaan sykkeitä ylös ja korkealla - ja vielä monessakin biisissä. Lisäksi hieno, mutta raskas combo on askelkyykky-hyppypotku :) Ai, että! siinä tuntee elävänsä :D

Fyssarin hierontaa lauantaina. Siis avot! Teki kyllä niin hyvää! Selkä ja pakara olivat edelleen aika jumissa, mutta paremmassa kunnossa kuin viimeksi. :)

Tällä menneellä viikolla olen kerinnyt myös vetämään kaksi Bodycombatia, joista otin 5 biisiä uudesta ohjelmasta ja 5 vanhasta. Olipas aika paska miksaus, tai sitten superhyvä, sillä reidet ja pakarat huusi hoosiannaa ja armoa, koska 51:n ohjelman 4-biisi on tappo reisille ja 50:n ohjelman 6 biisi on myös hyvin,hyvin raskas.. :D Eli tuplatreeni jaloille, nam! :)

_______________________________________

Keskiviikon BC-tunnin jälkeen jäin jälleen joogaamaan, ja Marianne oli valinnut juuri sopivia asanoita (asentoja) minun kipeille lihaksille (pakaraa ja selkää venyttäviä) Ah! Aivan superia, olin tunnin jälkeen kuin uusi ihminen :) Viikolla 9 starttaa kokonaisuudessaan ohjelma 51, joten saa nähdä miten kauan kyseistä ohjelmaa jaksan ohjailla. Tavoitteena on vetää vielä 4-5 viikkoa, mutta saa nähdä :)

Mariannesta ja joogasta on kirjoittanut kollegani Kirsi blogissaan, ja haluan viitata tähän blogihaastatteluun :)

Jooga tuntui todella hyvältä vaihtoehdolta tähän elämäntilanteeseeni, sillä siellä tulee hengitettyä ja avattua niitä kiristäviä kohtia, joita minun kropastani on ollut melkoinen määrä viime aikoina. Todellakin suosittelen monelle raskailla tunneilla käyville, pitäkää huolta elimistöstänne ja lihaksistanne :) Itse en aina ole aina arvostanut rauhallisia tunteja, joissa keskitytään johonkin muuhun kuin ryskimiseen, mutta nykyään arvostan todellakin näitä tunteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti