sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mulla on ihka oma tanko!!

Niin kuin otsikkokin sen kertoo, niin mulla on ihka oma tankotanssitanko! <3 Ostin Tankotanssistudio Adashalta käytetyn tangon, sillä Studio Adasha muuttaa syyskuun aikana uuteen tilaan osoitteeseen Vapaudenkatu 8. Tämä on siis hieno asia, sillä studiolle tulee myös tolppia, joista tulen postaamaan blogitekstin myöhemmin. :)

"Tankotanssistudio muuttaa uusiin tiloihin ja avajaisviikkoa aloitellaan jo 26.9. alkaen. Avajaisviikolla tutustumistunteja ja la 1.10. avajaispäivä." Eli jos tankoilut kiinnostaa, niin Johanna vinkkasi, että ensimmäisellä viikolla on alkeistutustumistunteja ;)


_____________________________

Kuitenkin vielä perjantaihin, jolloin vedin Bodycombat-mixauksena 5 ensimmäistä biisiä vanhaa ohjelmaa ja 5 viimeistä biisiä uudesta 49-ohjelmasta! Mahtava mixaus. Asiakaskin tuli kertomaan, ettei missään vaiheessa ole saanut kulutettu niin paljoa kaloreita, kun perjantain tunneilla. :) Muutenkin meno tunnilla oli mahtavaa! :) Sama mixaus pyörii vielä tulevan viikon, minkä jälkeen siirrytään kokonaisuudessaan 49-ohjelmaan :)


_____________________________

Ja takaisin tankoon <3

Ostin siis ihan oman tangon, joka vielä etsii paikkaa, minne sen sijoitan. Mutta on se vaan hieno! <3



Se on siis tällainen punainen <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti